OnePlus yaptı: '16.500 TL'lik akıllı telefon'

Akıllı telefon piyasasındaki derin rekabetten pay almak isteyen OnePlus, bu paydan bağımsız biçimde tam 19.000  TL'lik bir akıllı telefon pyasaya sürdü.
Akıllı telefon piyasasındaki derin rekabetten pay almak isteyen OnePlus, bu paydan bağımsız biçimde tam 19.000 TL'lik bir akıllı telefon pyasaya sürdü.

Fransa merkezli olarak faaliyet gösteren akıllı telefon aksesuar markası Hadoro, karbon ve alüminyum alaşımlı bir arka panel ve LED aydınlatmalı logoya sahip dünyanın en pahalı OnePlus 6’sını satışa sundu. OnePlus’ın bu modeli beklenen ilgiyi görecek mi zaman gösterecek…

Çin merkezli akıllı telefon üreticisi OnePlus, ‘amiral gemisi’ modelleri orta seviye cihaz fiyatına satmasıyla meşhur bir şirket. Dev üretici, OnePlus 6’yı da bu yönergeye uygun biçimde satışa sunmuş ve ona göre muamele etmişti.

Tam bu noktada, Fransız bir akıllı telefon aksesuar markası Hadoro devreye girdi ve tasarladığı yeni OnePlus 6’yı uygun fiyat skalasından çıkararak oldukça yüksek bir tutarla satışa sundu.

OnePlus'ın akıllı telefonları şık arka tasarımıyla da dikkat çekiyor.
OnePlus'ın akıllı telefonları şık arka tasarımıyla da dikkat çekiyor.
OnePlus akıllı telefonlar, kendine özgü bir ekran tasarımına sahip.
OnePlus akıllı telefonlar, kendine özgü bir ekran tasarımına sahip.

Büyük ölçüde orijinal bir görünüme sahip olan OnePlus 6’nın oldukça hoş bir görünüme sahip olduğu söylenebilir. Buna ek olarak, Hadoro’nun gerçekleştirdiği tek gelişme de cihazın arka paneli değil. OnePlus logosunun altına bir LED panel yerleştiren şirket, etkileyici bir kasa görünümüne sahip olmayı da başarmış. Tüm bu özelliklere rağmen 16.500 TL’yi hak ettiği konusunda ise çok emin değiliz…

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >