Onlar fiziksel kusurlarını önemsemedi ve başarı merdivenlerini birer birer tırmandı

Fiziksel kusurları onlar için çok büyük bir engel değildi.

Bahanelerin arkasına sığınıp, başarılı olmaktan vazgeçmek en kolayı. Çoğu kez miskinliğe vurup, bahaneler üreterek aynı yerde sayıp duruyoruz. Hayata fiziksel kusurları nedeniyle 1-0 geride başlayan ancak azimleriyle yaşamı sollayıp geçen kişiler ayakta alkışlanmayı hak ediyor. İşte size fiziksel kusurlarını görmezden gelen birbirinden ünlü 10 kişi;


(Kaynak: brightside.me)
Winnie Harlow
Jamaika asıllı Amerikalı manken 4 yaşından bu yana vitiligo hastası. Çocukluk döneminde arkadaşlarının "inek ve zebra" olarak lakap taktığı Winnie bu nedenle eğitim hayatına devam etmedi. Ancak hiçbir zaman hayallerinden vazgeçmeyen Winnie, dünyanın en tanınan mankenlerinden biri oldu.
Winnie Harlow Jamaika asıllı Amerikalı manken 4 yaşından bu yana vitiligo hastası. Çocukluk döneminde arkadaşlarının "inek ve zebra" olarak lakap taktığı Winnie bu nedenle eğitim hayatına devam etmedi. Ancak hiçbir zaman hayallerinden vazgeçmeyen Winnie, dünyanın en tanınan mankenlerinden biri oldu.
Stephen Hawking
Stephen Hawking henüz 21 yaşındayken tedavisi olmayan Amyotrofik lateral skleroz (ALS) hastalığına yakalandı. 1985 yılında konuşma yeteneğini kaybeden Hawking, çağın en iyi fizikçisidir.
Stephen Hawking Stephen Hawking henüz 21 yaşındayken tedavisi olmayan Amyotrofik lateral skleroz (ALS) hastalığına yakalandı. 1985 yılında konuşma yeteneğini kaybeden Hawking, çağın en iyi fizikçisidir.
Peter Dinklage
1,35 boyundaki Peter Dinklage'nin Taht Oyunları dizisiyle "En iyi yardımcı erkek oyuncu" dalında iki Emmy Ödülü bulunuyor. Ünlü oyuncu, aynı dalda bir de Altın Küre Ödülü'ne sahip.
Peter Dinklage 1,35 boyundaki Peter Dinklage'nin Taht Oyunları dizisiyle "En iyi yardımcı erkek oyuncu" dalında iki Emmy Ödülü bulunuyor. Ünlü oyuncu, aynı dalda bir de Altın Küre Ödülü'ne sahip.
Viktoria Modesta
Ünlü şarkıcı Viktoria Modesta'nın doğumu sırasında ciddi bir sorun yaşanmış. Ardından dünyaya gözlerini yeni açan Modesta'nın sol bacağı dizinin altından kesilmiş.
Viktoria Modesta Ünlü şarkıcı Viktoria Modesta'nın doğumu sırasında ciddi bir sorun yaşanmış. Ardından dünyaya gözlerini yeni açan Modesta'nın sol bacağı dizinin altından kesilmiş.
Sylvester Stallone
Sylvester Stallone de doğumu sırasında bir sorunla karşılaştı. Ünlü oyuncunun yüz sinirleri doğum sırasında ciddi bir hasar gördü. Bu nedenle Sylvester Stallone, konuşma bozukluğu yaşamaktadır.
Sylvester Stallone Sylvester Stallone de doğumu sırasında bir sorunla karşılaştı. Ünlü oyuncunun yüz sinirleri doğum sırasında ciddi bir hasar gördü. Bu nedenle Sylvester Stallone, konuşma bozukluğu yaşamaktadır.
Jamie Brewer
Down sendromlu Jamie Brewer ünlü bir oyuncu ve model.
Jamie Brewer Down sendromlu Jamie Brewer ünlü bir oyuncu ve model.
Forest Whitaker
Oscar Ödüllü oyuncu Forest Whitaker'ın ptozis hastası. Whitaker'in sol göz kapağı sarkık durumdadır.
Forest Whitaker Oscar Ödüllü oyuncu Forest Whitaker'ın ptozis hastası. Whitaker'in sol göz kapağı sarkık durumdadır.
RJ Mitte
Ünlü oyuncu çocukluk döneminde felç geçirdi.
RJ Mitte Ünlü oyuncu çocukluk döneminde felç geçirdi.
Marlee Matlin
Ünlü oyuncu Marlee Matlin dünyaya geldiğinde sağ kulağı hiç duymuyordu. Matlin'in sol kulağı ise 18 yaşından sonda yüzde 80 duymamaya başladı.
Marlee Matlin Ünlü oyuncu Marlee Matlin dünyaya geldiğinde sağ kulağı hiç duymuyordu. Matlin'in sol kulağı ise 18 yaşından sonda yüzde 80 duymamaya başladı.
Nick Vujicic
Nadir görülen bir genetik bozukluk ile dünyaya gelen Nick Vujicic'in kitapları dünyada satış rekorları kırıyor.
Nick Vujicic Nadir görülen bir genetik bozukluk ile dünyaya gelen Nick Vujicic'in kitapları dünyada satış rekorları kırıyor.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >