Onlar unutmak istese de, bu kareler unutulmuyor!

Sarp Apak
Sarp Apak

Ekranların sevilen isimleri unutmak istese de, o kareler akıllardan çıkmıyor. Yeni neslin gözde isimlerinden Sarp Apak ve Gürgen Öz'ün kadın kılığına girdikleri sahne, hayranları tarafından unutulmayan kareler arasında yer alıyor.

Ekranların hayranlıkla izlediği ünlü isimler, birçok proje için kamera karşısına geçti. Sanat yaşamları boyunca kampanyalara destek vermek ve popüler olmak amacıyla objektiflere poz veren ünlü isimler, yer aldıkları çoğu projeden pişman... Verilen pozların bir çoğu şu an hatırlanmasa da, medya hiçbir kareyi unutmuyor. Yeni neslin gözde isimlerinden Sarp Apak ve Gürgen Öz'ün başrol oynadıkları Plajda filminde kadın kılığına girdikleri o sahne de, unutulmazlar arasında yer alıyor.

O sahne unutulmadı!

                                    Ekranların gözde isimlerinden Sarp Apak ve Gürgen Öz'ün başrol oynadıkları Plajda filminde kadın kılığına girdikleri o sahne, unutulmazlar arasında yer alıyor.
O sahne unutulmadı! Ekranların gözde isimlerinden Sarp Apak ve Gürgen Öz'ün başrol oynadıkları Plajda filminde kadın kılığına girdikleri o sahne, unutulmazlar arasında yer alıyor.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >