Ördek avına gitti çizmesi suyla dolunca öldü

Arşiv
Arşiv

Arkadaşı ile ördek avına giden 24 yaşındaki üniversite öğrencisi hayatını kaybetti. Göle giren iki arkadaştan biri ayağındaki çizmelerle gölde ilerlerken bir anda çizmelere su doldu. Göl tabanına doğru çekilen 24 yaşındaki genç boğularak hayatını kaybetti.

Oklahoma State Üniversitesi'nde öğrenim gören 24 yaşındaki Jackson Williams, ördek avı sırasında yaşanan trajik bir kaza sonucu gölette hayatını kaybetti. Sooner Gölü'nde gerçekleşen olayda, Williams'ın av çizmeleri su dolup onu göl tabanına çekti.

Williams, Bitki ve Toprak Bilimleri Bölümü'nde öğrenim görmekteydi ve aynı zamanda bir ördek avcısı, rodeo yarışmacısı ve 4H eğitmeni olarak tanınıyordu.

İngiliz Daily Mail gazetesinde yer alan habere göre arkadaşıyla birlikte avlanırken, Williams beklenmedik bir derinliğe denk geldi ve çizmeleri su ile dolup onu göl tabanına çekti. Acil durum servisini arayan arkadaşı, genç avcının dramatik şekilde hayatını kaybetmesine tanıklık etti.

Cesedi göl tabanında bulundu

Olay yerine müdahale eden yetkililer, Williams'ın cesedini göl tabanında buldu. Ailesi, arkadaşları ve Oklahoma State Üniversitesi topluluğu, genç avcının ani ölümü karşısında derin bir üzüntü içinde.

Oklahoma State Üniversitesi tarafından yapılan açıklamada, 'Kalbimiz, Jackson'ın ebeveynleri, ailesi, arkadaşları, iş arkadaşları ve danışmanlık yaptığı 4-H üyeleri ile OSU Rodeo takımı üyeleri ile birlikte' ifadeleri yer aldı.

Sevilen bir öğrenciydi

Avcılık topluluğu içinde geniş bir yere sahip olan Williams, Logan County'deki gençlere yönelik OSU Uzatma Tarımı ve 4H Eğitmeni olarak da görev yapmaktaydı. Logan County Cooperative Extension Service, 'Logan County'de hizmet veren Jackson Williams'ın kaybından derin bir üzüntü duyuyoruz' dedi. 'O, kısa sürede bile Logan County'deki herkes tarafından sevilen ve sayılan bir isimdi.'

Bu trajik kayıp, genç avcının sevdikleri, arkadaşları ve avcılık topluluğu için büyük bir boşluk bırakmış durumda.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >