Organize İşler filminin kadrosu şekilleniyor! Sürpriz isimler bir arada

Organize İşler

Yılmaz Erdoğan, sil baştan yazdığı senaryosuyla iddialı bir dönüş yapıyor.

Yılmaz Erdoğan'ın en beğenilen işlerinden biri olan ve Tolga Çevik'e şöhreti getiren film projesi Organize İşler'in ikincisi için çalışmalara başlandı.

Erdoğan'ın, senaryosunu sil baştan yazdığı filmin oyuncu kadrosu da şekilleniyor. Usta gazeteci Ali Eyüboğlu, yeni yazısında filmde oynaması kesinleşen üç ismi köşesinde yazdı.

İşte Ali Eyüboğlu'nun o yazısı
Birçok kez Yılmaz Erdoğan’ın en beğendiğim filmi ‘Organize İşler’in devamının da çekilmesi gerektiğini ısrarla yazan ve sonunda eser sahibini ikna eden bir gazeteci olarak, proje hakkındaki en güncel bilgileri paylaşmaya devam...
Siz bakmayın Şahan Gökbakar’dan Cem Yılmaz’a, Ata Demirer’den Kıvanç Tatlıtuğ’a kadar Türkiye’nin en popüler isimlerinin bu filmde oynayacağına dair çıkan haberlere...
Öncelikle şunu açıklayayım:
Yılmaz Erdoğan, senaryoyu sil baştan yazdı.
Bu yaz çekimleri yapılacak filmde oynayacak üç isim kesinleşti: Kıvanç Tatlıtuğ, Bensu Soral ve Demet Evgar.
Erdoğan ve Necati Akpınar’ın ortak olduğu BKM’nin cast çalışması sürüyor. İkili, yazılarımla projenin hayata geçmesine vesile olduğum için ‘Organize İşler 2’de oynayacak diğer isimler belli olduğunda, onları da ilk kez bana söyleyeceklerine dair söz verdi.
İşte Ali Eyüboğlu'nun o yazısı Birçok kez Yılmaz Erdoğan’ın en beğendiğim filmi ‘Organize İşler’in devamının da çekilmesi gerektiğini ısrarla yazan ve sonunda eser sahibini ikna eden bir gazeteci olarak, proje hakkındaki en güncel bilgileri paylaşmaya devam... Siz bakmayın Şahan Gökbakar’dan Cem Yılmaz’a, Ata Demirer’den Kıvanç Tatlıtuğ’a kadar Türkiye’nin en popüler isimlerinin bu filmde oynayacağına dair çıkan haberlere... Öncelikle şunu açıklayayım: Yılmaz Erdoğan, senaryoyu sil baştan yazdı. Bu yaz çekimleri yapılacak filmde oynayacak üç isim kesinleşti: Kıvanç Tatlıtuğ, Bensu Soral ve Demet Evgar. Erdoğan ve Necati Akpınar’ın ortak olduğu BKM’nin cast çalışması sürüyor. İkili, yazılarımla projenin hayata geçmesine vesile olduğum için ‘Organize İşler 2’de oynayacak diğer isimler belli olduğunda, onları da ilk kez bana söyleyeceklerine dair söz verdi.
Bensu Soral
Soral, filmde Berfin Erdoğan'ın büyümüş halini canlandıracak. Genç yıldız, İçerde dizisiyle yıldızını parlatmıştı.
Bensu Soral Soral, filmde Berfin Erdoğan'ın büyümüş halini canlandıracak. Genç yıldız, İçerde dizisiyle yıldızını parlatmıştı.
Kıvanç Tatlıtuğ
Daha önce Kelebeğin Rüyası filminde rol alan Tatlıtuğ, ikinci kez Yılmaz Erdoğan filminde rol alacak. Tatlıtuğ filmde horoz dövüşçüsünü canlandıracak.
Kıvanç Tatlıtuğ Daha önce Kelebeğin Rüyası filminde rol alan Tatlıtuğ, ikinci kez Yılmaz Erdoğan filminde rol alacak. Tatlıtuğ filmde horoz dövüşçüsünü canlandıracak.
Demet Evgar
Şu sıralar Avlu dizisiyle dikkatleri üzerine çeken Evgar, sinemada da son olarak Gülse Birsel filmi Aile Arasında'da rol almıştı. Evgar, filmde oynayacağı kesinleşen üçüncü kişi oldu.
Demet Evgar Şu sıralar Avlu dizisiyle dikkatleri üzerine çeken Evgar, sinemada da son olarak Gülse Birsel filmi Aile Arasında'da rol almıştı. Evgar, filmde oynayacağı kesinleşen üçüncü kişi oldu.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >