Örgü örmenin gizli kalmış faydaları

Bu haberi okuduktan sonra mutlaka şiş ve ip alacaksınız. İster kadın ister erkek hiç fark etmez özellikle orta yaşı geçenlerin mutlaka örgü örmeleri gerekiyor.

“Erkek adam dikiş dikip, örgü örer mi?” demeyin. Sağlıklı bir hayat istiyorsanız elinizden şiş ve ipi düşürmeyin. Özellikle orta yaşı geçmeye başladığınız yıllarda bu tavsiyelere mutlaka uymaya başlayın.
Stres atarsınız
Örgü örmek, zihni dinlendirir. Örgü örmeye başladığınızda aklınızı kurcalayan birçok sorudan uzaklaşırsınız.
Stres atarsınız Örgü örmek, zihni dinlendirir. Örgü örmeye başladığınızda aklınızı kurcalayan birçok sorudan uzaklaşırsınız.
Depresyon riskini azaltır
Özellikle kış aylarında depresyon riski artar. Hazır kış mevsimiyken siz de bol bol atkı, bere örerek depresyona meydan okuyun.
Depresyon riskini azaltır Özellikle kış aylarında depresyon riski artar. Hazır kış mevsimiyken siz de bol bol atkı, bere örerek depresyona meydan okuyun.
Alzheimer hastaları için mucize
Örgü örülürken aynı anda beynin birçok bölgesi uyarılıyor. Alzheimer, parkinson gibi hastalıklarla mücadele etmek için örgü örmek çok önemlidir. 50'li yaşlardan sonra örgü örmeye başladığınız zaman bu tip hastalıkların belirtilerini de en aza indirmiş olursunuz.
Alzheimer hastaları için mucize Örgü örülürken aynı anda beynin birçok bölgesi uyarılıyor. Alzheimer, parkinson gibi hastalıklarla mücadele etmek için örgü örmek çok önemlidir. 50'li yaşlardan sonra örgü örmeye başladığınız zaman bu tip hastalıkların belirtilerini de en aza indirmiş olursunuz.
Sağlık için önemli
Örgü örerken eklem ve kaslarınız hareket ettiği için eklem iltihaplanması gibi hastalıklardan da korunabilirsiniz.
Sağlık için önemli Örgü örerken eklem ve kaslarınız hareket ettiği için eklem iltihaplanması gibi hastalıklardan da korunabilirsiniz.
Gurur duyarsınız
Örgü ördükten sonra ortaya çıkan sonuç yüzünüzde kocaman bir gülümsemenin belirmesine neden olur. Hele de ördükleriniz sevdikleriniz tarafından giyilirse duyduğunuz haklı gururu kelimelerle tarif etmek çok zor olur.
Gurur duyarsınız Örgü ördükten sonra ortaya çıkan sonuç yüzünüzde kocaman bir gülümsemenin belirmesine neden olur. Hele de ördükleriniz sevdikleriniz tarafından giyilirse duyduğunuz haklı gururu kelimelerle tarif etmek çok zor olur.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >