Orijinal hikayesine bağlı kalsaydı finali farklı bitecek olan yapımlar

içerde

Hepsi reyting rekoru kırdı ancak uyarlaması oldukları eserlerden çok farklı bir konu işlediler.

O diziler reyting rekorları kırdı da, hiçbirisi senaristinin özel yeteneği değildi. En azından bu listedekiler için bunu söylemek mümkün.

Öyleyse gelin aslına uygun kalsaydı sonu farklı bitecek olan yapımlara bakalım.

İçerde

                                    
                                    Mert aslında kardeş olmadığı Sarp'ı deşifre eder ve tutuklar. Sarp ise Yusuf Müdür'ün üstü tarafından öldürülür. Celal ise en büyük adamı Mert tarafından öldürülür.
İçerde Mert aslında kardeş olmadığı Sarp'ı deşifre eder ve tutuklar. Sarp ise Yusuf Müdür'ün üstü tarafından öldürülür. Celal ise en büyük adamı Mert tarafından öldürülür.
Paramparça

                                    
                                    Kızlarının karıştığını öğrenen Cihan ve Dilara, öz kızları Hazal'ı fakir aileden alır ve Cansu'yu asıl ailesine verir. Öz kızlarını da alarak Amerika'ya yerleşen aileden Ozan yıllar sonra ülkeye geri döner ve öz kardeşi bildiği Cansu'yu bulur.
Paramparça Kızlarının karıştığını öğrenen Cihan ve Dilara, öz kızları Hazal'ı fakir aileden alır ve Cansu'yu asıl ailesine verir. Öz kızlarını da alarak Amerika'ya yerleşen aileden Ozan yıllar sonra ülkeye geri döner ve öz kardeşi bildiği Cansu'yu bulur.
Dudaktan Kalbe

                                    
                                    Kenan ve Cavidan evlenir ancak Kenan'ın Lamia'yı unutamaması sebebiyle ayrılırlar. Lamia Vedat’la evlenmeye razı olur ve onunla evlenir. Hayata küsen Kenan, Seydiköy’e annesinin mezarına gider ve kardeşini görmeye gider. 6 ay sonra ise Hüseyin Kenan ölür.
Dudaktan Kalbe Kenan ve Cavidan evlenir ancak Kenan'ın Lamia'yı unutamaması sebebiyle ayrılırlar. Lamia Vedat’la evlenmeye razı olur ve onunla evlenir. Hayata küsen Kenan, Seydiköy’e annesinin mezarına gider ve kardeşini görmeye gider. 6 ay sonra ise Hüseyin Kenan ölür.
Güneşi Beklerken

                                    
                                    Kerem ve Zeynep mutlu sonla evliliğe ilk adımlarını atarlar ve herkes mutlu olur.
Güneşi Beklerken Kerem ve Zeynep mutlu sonla evliliğe ilk adımlarını atarlar ve herkes mutlu olur.
Fatih Harbiye

                                    İzlediği yolun yanlış olduğunu, mutlu olmak için sadece paranın ve medeniyetin yeterli olmadığını, mutluluğun iç huzura bağlı olduğunu anlayan Neriman, Doğu medeniyeti ürünü olduğunu düşünerek nefretle bir kenara bırakmış olduğu udunu tekrar eline alır. Şinasi ile de en kısa zamanda evlenmeyi kabul eder.
Fatih Harbiye İzlediği yolun yanlış olduğunu, mutlu olmak için sadece paranın ve medeniyetin yeterli olmadığını, mutluluğun iç huzura bağlı olduğunu anlayan Neriman, Doğu medeniyeti ürünü olduğunu düşünerek nefretle bir kenara bırakmış olduğu udunu tekrar eline alır. Şinasi ile de en kısa zamanda evlenmeyi kabul eder.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >