Ortalık karışacak! Demet'in polemik yaşadığı isim, Çağla'yı koltuğundan etti!

Demet
Demet

Ünlü popçu Demet Akalın'ın polemik yaşadığı ünlü isim, Çağla Şikel'in yerine getirildi!

Ünlü popçu Demet Akalın'ın sunuculuğunu beğenmediği için polemik yaşadığı Dilay Korkmaz, Çağla Şıkel'in ayrıldığı Magazin D'nin sunuculuğunu yapmaya hazırlanıyor.

Çağla'nın yerine, Dilay geldi!
Çağla Şıkel'in yeni bir kanalla anlaşarak bıraktığı Magazin D'ye, Star Life programının sunuculuğunu yapan ve bir süre önce Demet Akalın'la yaşadığı polemikle adını duyuran Dilay Korkmaz getirildi.
Çağla'nın yerine, Dilay geldi! Çağla Şıkel'in yeni bir kanalla anlaşarak bıraktığı Magazin D'ye, Star Life programının sunuculuğunu yapan ve bir süre önce Demet Akalın'la yaşadığı polemikle adını duyuran Dilay Korkmaz getirildi.
Bu kızı çok aradınız mı?
Star TV ekranlarında yayınlanan Star Life isimli magazin programının sunuculuğunu yapan Korkmaz, adını bir süre önce  Demet Akalın ile girdiği polemikle duyurdu. Demet Akalın, sunucu Dilay Korkmaz için Twitter'dan "Starlife bu sunucu kızı çok aramış mı ya direk zapp" ifadesini kullanmıştı.
Bu kızı çok aradınız mı? Star TV ekranlarında yayınlanan Star Life isimli magazin programının sunuculuğunu yapan Korkmaz, adını bir süre önce Demet Akalın ile girdiği polemikle duyurdu. Demet Akalın, sunucu Dilay Korkmaz için Twitter'dan "Starlife bu sunucu kızı çok aramış mı ya direk zapp" ifadesini kullanmıştı.
Herkes işine baksın!
Akalın'ın paylaşımı ardından, sunucu Dilay Korkmaz da kendi Instagram hesabından Demet Akalın'a şu yanıtı vermişti: ''Estetiğim, botoksum, dolgum yok. İyi eğitimler aldım. Herkes işine baksın. Çünkü ben ekmeğimi işime bakarak kazanıyorum. Şükürler olsun ki çok arandım ve bulundum. Allah kötü kalplilerden korusun.''
Herkes işine baksın! Akalın'ın paylaşımı ardından, sunucu Dilay Korkmaz da kendi Instagram hesabından Demet Akalın'a şu yanıtı vermişti: ''Estetiğim, botoksum, dolgum yok. İyi eğitimler aldım. Herkes işine baksın. Çünkü ben ekmeğimi işime bakarak kazanıyorum. Şükürler olsun ki çok arandım ve bulundum. Allah kötü kalplilerden korusun.''
 'Çağla İle Yeni Bir Gün'
Başarılı sunucu Çağla Şıkel, 3 Eylül'de Fox TV ekranlarında yayın hayatını başlayacak gündüz kuşağı programıyla televizyon izleyicisinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Şıkel, yayın hayatını yeni başlayacak olan 'Çağla İle Yeni Bir Gün' isimli programda, bütçe tasarrufundan yemek tarifine kadar birbirinden sağlıklı, kaliteli ve önemli tüyolar vermeye hazırlanıyor.
'Çağla İle Yeni Bir Gün' Başarılı sunucu Çağla Şıkel, 3 Eylül'de Fox TV ekranlarında yayın hayatını başlayacak gündüz kuşağı programıyla televizyon izleyicisinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Şıkel, yayın hayatını yeni başlayacak olan 'Çağla İle Yeni Bir Gün' isimli programda, bütçe tasarrufundan yemek tarifine kadar birbirinden sağlıklı, kaliteli ve önemli tüyolar vermeye hazırlanıyor.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >