Oscar Ödülleri'nin lokomotif filmlerinden Fences'in yeni fragmanı yayınlandı

Denzel Washington imzalı film, 1950'li yıllarda ABD'de yaşanan ırkçılığı konu alıyor.

August Wilson'ın oyununun sinema uyarlaması film, çok konuşulacağa benziyor. Denzel Washington'ın aynı zamanda yönetmenliğini yaptığı Fences filmi, August Wilson'ın Pulitzer Ödülü kazanan romanından beyaz perdeye uyarlanmıştır. Uyarlaması August Wilson'a ait olan filmin, Denzel Washington'a Oscar getirmesi garanti görünüyor.



Sinemaseverlerin merakla beklediği 10 film vizyona ne zaman girecek?




Irkçılığı konu alıyor

                                    Denzel Washington'ın yönetmenliğini üstlendiği ve başrolünde oynadığı film, 1950'li yıllarda ABD'de yaşanan ırkçılığı konu alıyor.
Irkçılığı konu alıyor Denzel Washington'ın yönetmenliğini üstlendiği ve başrolünde oynadığı film, 1950'li yıllarda ABD'de yaşanan ırkçılığı konu alıyor.
Amerikan babayı canlandırıyor 

                                    Kariyerinde iki Oscar ödülü bulunduran Washington, filmde bir zamanlar geleceğin beyzbol oyuncusu olarak gösterilen ve ancak bir çöp toplayıcısı olarak yaşamına devam eden Afro Amerikan bir babayı canlandırıyor.
Amerikan babayı canlandırıyor Kariyerinde iki Oscar ödülü bulunduran Washington, filmde bir zamanlar geleceğin beyzbol oyuncusu olarak gösterilen ve ancak bir çöp toplayıcısı olarak yaşamına devam eden Afro Amerikan bir babayı canlandırıyor.
Davis eşi rolünde 

                                    Washington'a filmde Viola Davis eşlik ediyor.
Davis eşi rolünde Washington'a filmde Viola Davis eşlik ediyor.
Jovan Adepo oğlu rolünde

                                    Jovan Adepo, Washington'ın genç oğlu rolünde. Irkçılığa maruz kalması nedeniyle 18 yılını Pittsburgh'ta kapana kısılmış biri olarak geçiren baba, kendisi gibi beyzbol oyuncusu olma yolunda ilerleyen oğlunun da aynı ırkçılığa uğramasından korkar.
Jovan Adepo oğlu rolünde Jovan Adepo, Washington'ın genç oğlu rolünde. Irkçılığa maruz kalması nedeniyle 18 yılını Pittsburgh'ta kapana kısılmış biri olarak geçiren baba, kendisi gibi beyzbol oyuncusu olma yolunda ilerleyen oğlunun da aynı ırkçılığa uğramasından korkar.
Günümüze ışık tutuyor 

                                    Film her ne kadar 60 yıl öncesini anlatsa da, işlediği konularla günümüze de ışık tutuyor.
Günümüze ışık tutuyor Film her ne kadar 60 yıl öncesini anlatsa da, işlediği konularla günümüze de ışık tutuyor.
Aralık'ta ABD vizyonlarında
Film ABD'de 25 Aralık'ta vizyona girecek; ancak Türkiye'deki vizyon tarihi henüz belli değil.
Aralık'ta ABD vizyonlarında Film ABD'de 25 Aralık'ta vizyona girecek; ancak Türkiye'deki vizyon tarihi henüz belli değil.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >