"Osmanlı Subayı" vizyona girmek için gün sayıyor

Birinci Dünya Savaşı sırasında Anadolu’da yaşananları Amerikalı bir hemşirenin gözünden anlatan filmin çekimleri tamamlandı.

Merakla beklenen “Osmanlı Subayı" isimli filmin çekimleri tamamlandı.
Haluk Bilginer de rol aldı

                                    Bu yıl gösterime girecek olan “Osmanlı Subayı” isimli filmin çekimleri tamamlandı. Filmde, Birinci Dünya Savaşı sırasında Anadolu'da bulunan bir hemşirenin tanık olduğu olaylar anlatılıyor. Ciddi bir izleyici sayısına ulaşmayı amaçlayan filmde Oscar ödüllü aktör Ben Kingsley, Josh Hartnett, Hera Hilmar, Michiel Huisman ve Haluk Bilginer rol aldı. Çek Cumhuriyeti, Kapadokya ve İstanbul'da çekilen filmin yönetmenliğini Joseph Ruben yaptı.
Haluk Bilginer de rol aldı Bu yıl gösterime girecek olan “Osmanlı Subayı” isimli filmin çekimleri tamamlandı. Filmde, Birinci Dünya Savaşı sırasında Anadolu'da bulunan bir hemşirenin tanık olduğu olaylar anlatılıyor. Ciddi bir izleyici sayısına ulaşmayı amaçlayan filmde Oscar ödüllü aktör Ben Kingsley, Josh Hartnett, Hera Hilmar, Michiel Huisman ve Haluk Bilginer rol aldı. Çek Cumhuriyeti, Kapadokya ve İstanbul'da çekilen filmin yönetmenliğini Joseph Ruben yaptı.
Doktor Jude ile hemşire Lillie 

                                    Filmde; ülkesinde yaşanan adaletsizlikler sebebiyle hayal kırıklığına uğrayan, Amerikalı doktor Jude tanıştıktan sonra onun Osmanlı İmparatorluğundaki görevi için Amerika'yı terk eden idealist bir genç kadın olan Lillie'nin hikâyesini anlatıyor. Y Production ve Es Film ortak yapımı olan Osmanlı Subayının Kuzey Amerika prömiyeri ise Los Angelesta yapılacak.
Doktor Jude ile hemşire Lillie Filmde; ülkesinde yaşanan adaletsizlikler sebebiyle hayal kırıklığına uğrayan, Amerikalı doktor Jude tanıştıktan sonra onun Osmanlı İmparatorluğundaki görevi için Amerika'yı terk eden idealist bir genç kadın olan Lillie'nin hikâyesini anlatıyor. Y Production ve Es Film ortak yapımı olan Osmanlı Subayının Kuzey Amerika prömiyeri ise Los Angelesta yapılacak.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >