Osmanlı'nın "Delileri" beyaz perdeye taşınıyor

​Osmanlı'nın "Delileri" beyaz perdeye taşınıyor
​Osmanlı'nın "Delileri" beyaz perdeye taşınıyor

Erkan Petekkaya'nın başrolünde yer aldığı "Deliler" filminin çekimleri başladı.

Osman Kaya’nın yönettiği, yapımcılığını Cem Uçan’ın üstlendiği 'Deliler' filminin çekimleri devam ediyor. Film ekibi, Aksaray’da gerçekleşen çekimlerde basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Başrollerini Erkan Petekkaya, Cem Uçan, Nur Fettahoğlu ve Rüzgar Aksoy’un paylaştığı 'Deliler' adlı sinema filminin çekimleri devam ediyor. Cem Uçan’ın 8 yıldır üzerinde çalıştığı, son 2 yıldır prodüksiyon hazırlıkları üzerine çalışılan film için özel bir set kuruldu.

Erkan Petekkaya, filmin başrolü.
Erkan Petekkaya, filmin başrolü.

Bu projeyle hayalini gerçekleştirdiğini söyleyen Uçan, “Son 8 yıldır bu proje üzerinde çalışıyorum. Deliler Ocağı, Osmanlı’nın en cesur süvarileri. Dünyada taklidi yapılan ilk askeri birlik. Çok zor bir proje çekiyoruz. Son dönemlerin en yüksek bütçeli işi. 7 haftadır çekimdeyiz, son 1 haftamız kaldı. Görsel anlamda bir şov ve müthiş bir hikaye izleyecek seyirciler” diye konuştu.

Kostümler 'Game of Thrones' fabrikasından

Nur Fettahoğlu'da filmde rol alan isimlerden biri.
Nur Fettahoğlu'da filmde rol alan isimlerden biri.

Filmin Türkiye’yle birlikte bütün Avrupa’da da vizyona gireceğini söyleyen Cem Uçan, “Game of Thrones bütün kostüm kumaşlarını Denizli’de ürettiriyor. Biz de aynı fabrikada ürettirdik kostümleri. “Vikings”, “Game of Thrones” ve o kalibredeki dönem işlerinin çekildiği teknolojiyle çekiyoruz” dedi. Filmin kasım ayında vizyona girmesi planlanıyor.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >