Öyle bir fotoğraf paylaştı ki, sosyal medyayı salladı!

İrem Derici
İrem Derici

Ünlü şarkıcı İrem Derici öyle bir paylaşım yaptı ki, sosyal medya sallandı!

Geçirdiği rahatsızlıklarla ve söylemleriyle sık sık gündem olan İrem Derici öyle bir fotoğraf paylaştı ki, sosyal medyayı salladı.

Gündemden düşmüyor

                                    Anoreksiya hastalığına yakalandı gerekçesiyle sık sık gündem olan Derici, sağlığına kavuştuğu şu günlerde ekranlarda boy göstermeye devam ediyor.
Gündemden düşmüyor Anoreksiya hastalığına yakalandı gerekçesiyle sık sık gündem olan Derici, sağlığına kavuştuğu şu günlerde ekranlarda boy göstermeye devam ediyor.
Sosyal medyayı salladı!

                                    Derici'nin sosyal medyada paylaştığı fotoğraf, gündeme bomba gibi düştü. Karnı burnunda bir fotoğraf paylaşan Derici, sosyal medyayı salladı.
Sosyal medyayı salladı! Derici'nin sosyal medyada paylaştığı fotoğraf, gündeme bomba gibi düştü. Karnı burnunda bir fotoğraf paylaşan Derici, sosyal medyayı salladı.
Hayranlarını şaşırttı!

                                    İrem Derici, paylaştığı fotoğrafın altına ''6 gün kaldı! 👼🏼 HADİ GEL!'' yorumunda bulununca, hayranları şoke oldu.
Hayranlarını şaşırttı! İrem Derici, paylaştığı fotoğrafın altına ''6 gün kaldı! 👼🏼 HADİ GEL!'' yorumunda bulununca, hayranları şoke oldu.
Kafaları karıştırdı!

                                    Paylaşımın altına gelen yorumlar genelde Derici'ye hamileliğin çok yakıştığı olsa da, Derici'nin bu fotoğrafı neden paylaştığı henüz bilinmiyor. Dericinin 21 Mart tarihinde doğması,fotoğrafı doğum günü gerekçesiyle paylaştığı iddiasını da  çürütüyor.
Kafaları karıştırdı! Paylaşımın altına gelen yorumlar genelde Derici'ye hamileliğin çok yakıştığı olsa da, Derici'nin bu fotoğrafı neden paylaştığı henüz bilinmiyor. Dericinin 21 Mart tarihinde doğması,fotoğrafı doğum günü gerekçesiyle paylaştığı iddiasını da çürütüyor.

6 gün kaldı! 👼🏼 HADİ GEL!

İrem Derici (@iremderici)'in paylaştığı bir gönderi ()

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >