Öyle bir şey dedi ki... Şükran'ın estetiksiz halini görünce gözlerine inanamadı!

Seren
Seren

Caner Erkin'le evli olan Şükran Ovalı'nın estetiksiz hali karşısında şaşkınlığını gizleyemeyen Seren Serengil öyle bir söz söyledi ki...

Star TV ekranlarında yayınlanan Duymayan Kalmasın programında Caner Erkin'in eşi Şükran Ovalı'nın estetiksiz halini gören program sunucusu Seren Serengil şoke oldu.

Seren öyle bir gaf yaptı ki...
Caner Erkin'le olan evliliğinden bebek sahibi olmaya hazırlanan oyuncu Şükran Ovalı'nın estetiksiz halini gören Seren Serengil, canlı yayında gaf yaptı.
Seren öyle bir gaf yaptı ki... Caner Erkin'le olan evliliğinden bebek sahibi olmaya hazırlanan oyuncu Şükran Ovalı'nın estetiksiz halini gören Seren Serengil, canlı yayında gaf yaptı.
 ''Çocuk boşanacak şimdi''
Şu sıralar hamile olan Şükran Ovalı'nın estetiksiz hali karşısında büyük şaşkınlık yaşayan program sunucusu Seren Serengil, "Çok kötü resmini bulmuşsunuz. Çocuk boşanacak şimdi" ifadesini kullandı.
''Çocuk boşanacak şimdi'' Şu sıralar hamile olan Şükran Ovalı'nın estetiksiz hali karşısında büyük şaşkınlık yaşayan program sunucusu Seren Serengil, "Çok kötü resmini bulmuşsunuz. Çocuk boşanacak şimdi" ifadesini kullandı.
İşte o kare!
İşte o kare!
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >