Öyle bir şey itiraf etti ki! Eser'den şaşırtan açıklama

Eser Yenenler
Eser Yenenler

Eser Yenenler'den şoke eden itiraf!

Son günlerde özel hayatıyla sık sık magazin gündemine konu olan Eser Yenenler, tek kişilik gösterisinde öyle bir şey itiraf etti ki; dinleyenler şoke oldu.

Tek kişilik gösteri sergiliyor
Medya patronu Acun Ilıcalı ile arası bozuldu haberleriyle sık sık gündem olan Eser Yenenler, beş aydır tek kişilik bir gösteri sergiliyor.
Tek kişilik gösteri sergiliyor Medya patronu Acun Ilıcalı ile arası bozuldu haberleriyle sık sık gündem olan Eser Yenenler, beş aydır tek kişilik bir gösteri sergiliyor.
''Bankaya gittim''
Yenenler'in sahnelediği tek kişilik gösterisi 'Tbt'de özel hayatından anlattığı kesit, hayranlarını kahkahaya boğdu. Eser Yenenler, "Bir kızla çıkıyordum. Çok sosyetikti. 'Haydi tatile Bali'ye gidelim' dedi. Google'a bir baktım çok pahalı. Param yetmiyor. Ee, kızı da götürmem gerekiyor. Sonunda bankaya gittim"  açıklamasında bulundu.
''Bankaya gittim'' Yenenler'in sahnelediği tek kişilik gösterisi 'Tbt'de özel hayatından anlattığı kesit, hayranlarını kahkahaya boğdu. Eser Yenenler, "Bir kızla çıkıyordum. Çok sosyetikti. 'Haydi tatile Bali'ye gidelim' dedi. Google'a bir baktım çok pahalı. Param yetmiyor. Ee, kızı da götürmem gerekiyor. Sonunda bankaya gittim" açıklamasında bulundu.
Dila Tarkan'dan bahsettiğini herkes anladı
Yenenler'in ''Tatil için bankadan kredi çektim. Bali'ye gidip tatil yaptık'' diye adını vermeden bahsettiği kişi, sosyetik isim Dila Tarkan'dı.
Dila Tarkan'dan bahsettiğini herkes anladı Yenenler'in ''Tatil için bankadan kredi çektim. Bali'ye gidip tatil yaptık'' diye adını vermeden bahsettiği kişi, sosyetik isim Dila Tarkan'dı.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >