Öyle bir yakalandı ki... Çorbayı üfleyerek içti!

Buğra
Buğra

Ünlü oyuncu Buğra Gülsoy kameralara öyle bir yakalandı ki...

Ünlü oyuncu Buğra Gülsoy, önceki gün Beşiktaş'taki bir kafede görüntülendi. Oyuncu Serhat Teoman'la oturan Gülsoy kameralara öyle bir yakalandı ki...

Çorba içerken görüntülendi!
Ünlü oyuncu Buğra Gülsoy, önceki gün Beşiktaş'taki bir kafede görüntülendi. Oyuncu Serhat Teoman'la oturan Gülsoy, çorba içerken kameralara yansıdı.
Çorba içerken görüntülendi! Ünlü oyuncu Buğra Gülsoy, önceki gün Beşiktaş'taki bir kafede görüntülendi. Oyuncu Serhat Teoman'la oturan Gülsoy, çorba içerken kameralara yansıdı.
Magazincilerin gözünden kaçmadı!
Ünlü oyuncu, bir süre sıcak çorbanın soğumasını bekleyince magazincilerin gözünden kaçmadı.
Magazincilerin gözünden kaçmadı! Ünlü oyuncu, bir süre sıcak çorbanın soğumasını bekleyince magazincilerin gözünden kaçmadı.
Hassas çıktı!
Sanıyoruz ünlü oyuncu Buğra Gülsoy, bu konuda oldukça hassas.
Hassas çıktı! Sanıyoruz ünlü oyuncu Buğra Gülsoy, bu konuda oldukça hassas.
Burcu Kara ile evliydi
35 yaşındaki oyuncu, kendisi gibi oyuncu olan Burcu Kara ile 2011- 2012 yılları arasında evli kaldı.
Burcu Kara ile evliydi 35 yaşındaki oyuncu, kendisi gibi oyuncu olan Burcu Kara ile 2011- 2012 yılları arasında evli kaldı.
Projeleri
Ünlü oyuncu, bir sezon boyunca Kanal D'de yayınlanan "Fatmagül'ün Suçu Ne?" dizisinde Vural karakterini canlandırmıştı. Yine Kanal D'de yayınlanan, Kıvanç Tatlıtuğ ile başrollerini paylaştığı "Kuzey Güney" isimli dizide Güney karakterini canlandıran Gülsoy, çok sayıda film projesinde de yer aldı.
Projeleri Ünlü oyuncu, bir sezon boyunca Kanal D'de yayınlanan "Fatmagül'ün Suçu Ne?" dizisinde Vural karakterini canlandırmıştı. Yine Kanal D'de yayınlanan, Kıvanç Tatlıtuğ ile başrollerini paylaştığı "Kuzey Güney" isimli dizide Güney karakterini canlandıran Gülsoy, çok sayıda film projesinde de yer aldı.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >