Oyuncu Deniz Çakır adliyede

Deniz Çakır adliyede.
Deniz Çakır adliyede.

Oyuncu Deniz Çakır geçtiğimiz günlerde 6 başörtülü kadına hakaret ettiği iddiasıyla gündeme gelmiş Çakır'ın hakaret ettiği kadınlar şikayette bulunmuştu. Oyuncu ifade vermek için bugün adliyeye geldi.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, başörtülü kadınlara hakaret ettiği öne sürülen oyuncu Deniz Çakır hakkında, "Hakaret" suçundan soruşturma başlatmıştı.

Adliyeye geldi

Oyuncu bugün ifade vermek üzere İstanbul Adliyesine gitti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan tepki göstermişti

Geçtiğimiz AK Parti TBMM grup toplantısında konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Deniz Çakır'ın bir kafede başörtülü genç kızlara sözlü tacizi ile ilgili konuşan Erdoğan şöyle konuşmuştu:

  • "Adı da sanatçıymış. Peh. Bu ülkenin başörtülü hanımlarına 'Suudi Arabistan'a gidin' demek, faşistliğin dik alasıdır. Bu CHP zihniyetidir. Dert başka. Ne derseniz deyin bu ülkede insanların yaşam biçimine karışan CHP zihniyetidir. AK Parti yaşam şekillerini garanti altına alan bir partidir. Makarnacı, kömürcü diyerek aşağılayanların faşistlerin lime lime üzerilerinden dökülmektedir. Demokrasilerde herkesin inancına saygı duyulmalıdır. Başı açıklar, sakallılar,sakalsız diyerek ayrılmaz."
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >