Oyuncu Doğa Rutkay ikiz bebeklerine kavuştu

Oyuncu Doğa Rutkay ikiz bebeklerine kavuştu​
Oyuncu Doğa Rutkay ikiz bebeklerine kavuştu​

Oyuncu Doğa Rutkay, dün gece ikiz bebeklerine kavuştu. Sanatçı, biri kız bir erkek olan bebeklerine Piraye ve Kerim Rutkay isimlerini verdi.

Oyuncu Doğa Rutkay anne oldu. İkiz hamilesi olan Rutkay'ın bir kızı bir de oğlu oldu. Bebeklerine Piraye ve Rutkay Kerim ismini veren oyuncunun doğum haberini, eşi Kerimcan Kamal, sosyal medya üzerinden duyurdu.

İşte Kerimcan Kamal'ın o paylaşımı

Kerimcan Kamal'ın paylaşımı
Kerimcan Kamal'ın paylaşımı

Kamal fotoğrafını, "Evet, Piraye ve Rutkay Kerim bu gece itibarı ile aramıza geldiler. Büyük bir şaşkınlık ve sevinç bizde. Kulaklarına duasıyla isimleri okundu. Anaları da,bebeler de gayet iyiler. Önce kendilerine, ailelerine, vatana, milete ve tüm insanlığa hayırlı birer evlat olmaları en büyük arzumuz, tek hayalimiz. Bugüne kadar esirgemediğiniz dualarınız ve güzel niyetleriniz için binlerce teşekkürler. Herkesin evladıyla birlikte bizimkileri de Rabbim korusun. Sevgi ve saygılarımızla" yazısıyla paylaştı.

Doğa Rutkay'dan ikizleriyle ilk paylaşım

Doğa Rutkay
Doğa Rutkay

Öte yandan Doğa Rutkay'dan da ikizleriyle ilk paylaşım geldi. Rutkay, kucağında çocuklarının olduğu fotoğrafını, "Biz iyiyiz merak etmeyin dostlarımız, tanış olmadan sevenlerimiz, dualarınıza kalpten geçen her türlü duygularınıza sonsuz teşekkürler. Biz bu işi beraber başardık" notuyla paylaştı.

Doğa Rutkay kimdir?

Doğa Rutkay
Doğa Rutkay

30 Ekim 1978 tarihinde dünyaya geldi. Aslen Ankaralıdır. Babası tiyatro sanatçısı ve yönetmeni Rutkay Aziz’dir. Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro bölümünden mezun oldu. Aşkım Aşkım, Pembe Patikler ve Avrupa Yakası gibi dizilerin kadrosunda yer aldı. Güldür Güldür Show’da farklı tiplemelerle izleyici karşısına çıkmaya başladı ve buradaki rolüyle kendisini yeni nesle sevdirdi. Gazeteci Kerimcan Kamal ile evlidir. İki sezondur Her şey Bu Masada adlı bir program sunmaktadır.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >