Oyuncu Özge Gürel, yerli This is Us projesine dahil oldu

Özge Gürel

Kiraz Mevsimi dizisiyle ismini parlatan genç oyuncu Özge Gürel, 'This is Us' projesinin yerli versiyonunda rol almaya hazırlanıyor.

Farklı konusuyla dikkat çeken Amerikan yapımı dizi This is Us, Türkiye'ye uyarlanıyor. Aynı tarihte dünyaya gelen, birbirlerine yabancı 5 kişinin hayat hikayesini anlatan dizi, bu kişilerin yaşamın ilerleyen noktalarında birbirlerinin hayatlarına dokunuş hikayelerini de seyirciye aktarıyor.

Yayın hayatına halen daha devam eden dizi, Fox Türkiye kanalında, Türk seyircisiyle buluşmaya hazırlanıyor. Merve Girgin'in yönetmen koltuğuna oturacağı diziyi, Deniz Madanoğlu kaleme alıyor.

This is Us dizisi
This is Us dizisi

Aynı gün doğan ve farklı hayatlar yaşayan bir grup insanın etkileyici hikâyesini ekrana taşıyan uyarlama dizinin kadrosunda; Birkan Sokullu, Songül Öden, Celil Nalçakan, Olgun Toker, Elçin Afacan ve İrem Sak gibi isimler yer alıyor.

Bu isimler arasına, son olarak Börü adlı televizyon filminde rol alan Özge Gürel de dahil oldu. Gürel'in dizide nasıl bir rolle karşımıza çıkacağı henüz net değil.

Özge Gürel
Özge Gürel
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >