Oyuncu Sevda Dalgıç Avlu dizisinin kadrosundan çıkartıldı

Avlu dizisi resmi afişi

Sağlık raporu aldıktan sonra rol aldığı Avlu dizisinden çıkarıldığını iddia eden oyuncu Sevda dalgıç, konu hakkında açıklamada bulundu.

Avlu dizisinin oyuncu kadrosuna bu sezon Bade karakterini oynamak üzere dahil olan oyuncu Sevda Dalgıç, 2 hafta önce sağlık sorunları nedeniyle hastaneye başvurdu.

Yapılan muayene sonucu vücudunun enfeksiyon kaptığı belirlenen Dalgıç ameliyata alındı. Doktorların 2 hafta rapor verdiği oyuncu Sevda Dalgıç, dizinin oyuncu kadrosundan çıkarıldı.

Konu ile ilgili açıklama yapan Sevda Dalgıç, "Oyuncu kadrosuna bu sezon dahil olduğum Avlu dizisinin çekimlerine ameliyatım nedeniyle 2 hafta doktor raporlu olarak ara verdim. Sağlığıma kavuştuktan sonra diziye dönmek istediğimi söyledim.Ancak karşı taraftan net bir cevap alamadım. 2 hafta boyunca hikayede karakteri oyaladılar. Israrlarım sonucu Bade karakterinin hastalık süreci uzadığı için diziden çıkarıldığımı söylediler. Bu durumda anlıyorum ki bir oyuncunun hasta olma lüksü bile yok. Kamuoyuna duyurulur"dedi.

Sevda Dalgıç kimdir?

Sevda Dalgıç
Sevda Dalgıç

23 Şubat 1984 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Sadri Alışık Kültür Merkezi Oyunculuk Bölümü'nde 2 yıl eğitim alan Dalgıç, 2007-2011 döneminde Hamdi Alkan'ın yönettiği Arka Sıradakiler dizisinde Özge rolü ile hafızalara kazınmıştı.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >
KAYNAK / YENİ ŞAFAK