Oyunculuğu zirvede bırakan ünlü isim bakın nasıl görüntülendi!

Özgü Namal
Özgü Namal

Bir dönemin efsane ismi aylar sonra bakın nasıl görüntülendi!

Bir dönemin efsane ismi Özgü Namal, evlendikten sonra oyunculuğu bırakıp Muğla'ya yerleşti. Televizyon dünyasını zirvede bırakan Namal, iki çocuğuyla ilk kez görüntülendi.

Aylar sonra ilk kez!

                                    Nefes terapisti Serdar Oral ile tanıştıktan sonra oyunculuğa veda eden Özgün Namal, Köyceğiz'deki bir çiftlikte yaşamaya başladı. Ünlü oyuncu aylar sonra ilk kez görüntülendi.
Aylar sonra ilk kez! Nefes terapisti Serdar Oral ile tanıştıktan sonra oyunculuğa veda eden Özgün Namal, Köyceğiz'deki bir çiftlikte yaşamaya başladı. Ünlü oyuncu aylar sonra ilk kez görüntülendi.
İlk kez çocuklarıyla görüntülendi

                                    Özel hayatını sır gibi saklayan ünlü oyuncu, önceki gün Nişantaşı'nda görüntülendi. Namal, 2.5 yaşındaki oğlu Nefes, 1 yaşındaki kızı Elem Su ve çocuklarının dadısıyla alışveriş yaptı.
İlk kez çocuklarıyla görüntülendi Özel hayatını sır gibi saklayan ünlü oyuncu, önceki gün Nişantaşı'nda görüntülendi. Namal, 2.5 yaşındaki oğlu Nefes, 1 yaşındaki kızı Elem Su ve çocuklarının dadısıyla alışveriş yaptı.
Dikkatler üzerindeydi

                                    Namal'ın alışveriş sırasında çocuklarıyla İngilizce konuşması dikkat çekti. Özgü Namal, iki çocuğunun doğumunu da hastanede değil, evde hipnoz yöntemiyle gerçekleştirmişti.
Dikkatler üzerindeydi Namal'ın alışveriş sırasında çocuklarıyla İngilizce konuşması dikkat çekti. Özgü Namal, iki çocuğunun doğumunu da hastanede değil, evde hipnoz yöntemiyle gerçekleştirmişti.
Köye yerleşti!
4 yıl önce oyunculuğu bırakan Özgü Namal sevgilisi Serdar Oral ve 2 çocuğuyla Muğla-Köyceğiz'de köye yerleşti. Çift bir köy evini 10 yıllığına kiraladı. Yanındaki arsayı da 1 milyon 400 bin TL'ye aldı.
Köye yerleşti! 4 yıl önce oyunculuğu bırakan Özgü Namal sevgilisi Serdar Oral ve 2 çocuğuyla Muğla-Köyceğiz'de köye yerleşti. Çift bir köy evini 10 yıllığına kiraladı. Yanındaki arsayı da 1 milyon 400 bin TL'ye aldı.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >