Özgü Namal Masumlar Apartmanı kadrosuna katılacak mı?

Özgü Namal kimdir, nereli, kaç yaşında?
Özgü Namal kimdir, nereli, kaç yaşında?

Salı akşamlarının fenomen dizisi Masumlar Apartmanı kadrosuna Özgü Namal'ın katılacağı iddiası sosyal medyanın gündemine oturdu. Namal'ın Han'ın eski nişanlısı Ceylan rolünü canlandıracağı konuşulurken henüz resmi açıklama yapılmadı. Dizinin sıkı takipçileri büyük merakla 'Özgün Namal kimdir, nereli, kaç yaşında?' diye araştırıyor.

Masumlar Apartmanı'na yeni sezonda Rüya karakterini canlandıran Melisa Sözen'in dahil olmasıyla dizinin hikayesi bambaşka bir hal almıştı. Sözen'in ardından Özgün Namal'ın da diziye dahil olacağı iddia ediliyor. Özgü Namal'ın dizide Ceylan karakterini canlandırması bekleniyor. Ancak dizinin yapım şirketinden henüz resmi açıklama gelmedi. Fenomen dizinin hayranları Özgü Namal'ı heyecan ve merakla beklerken 'Özgü Namal kimdir, nereli, kaç yaşında?' diye de internette sorgulatıyor.

Özgü Namal Masumlar Apartmanı'nda kimi oynayacak?

Ceylan, Han'ın eski nişanlısı olarak biliniyor. Ceylan'ın ismini dizide daha önce çok defa duyulmuş ancak görülmemişti.

Bu rol için ünlü oyuncu Özgü Namal'a teklif götürülmüştü fakat uzun zamandır ekranlarda görmediğimiz Namal'ın teklife olumsuz baktığı iddia edilmişti. Namal geçen yıl eşini kaybetti ve çocuklarının eğitimi için Muğla'daki sakin hayatını bırakarak İstanbul'a döndü. Ancak henüz net bir açıklama yapılmadı.

Özgü Namal kimdir, nereli, kaç yaşında?

Melahat Özgü Namal, 28 Aralık 1978 yılında Üsküdar'da doğdu. Selanik kökenli olan annesi Akile Namal emekli bir devlet memuru, Makedonya kökenli babası Kubilay Namal ise emekli bir tüccardır.

1997 yılında profesyonel olarak Masal Gerçek Tiyatrosu'nda çocuk oyunlarıyla tiyatro oyunculuğuna başladı.

Üsküdar Cumhuriyet Lisesi ve İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'nden mezun olan Namal, daha önce Kadıköy Halk Eğitim Merkezi ve Müjdat Gezen Tiyatrosu'nda da oyunculuk eğitimi aldı.

Kurtlar Vadisi Dizisinde Polat Alemdar'ın sevgilisini canlandırdığı 'Elif Eylül' karakteriyle geniş kitlelerce tanındı.

2005'te rol aldığı 'Kiralık Oyun' adlı tiyatro oyunundaki performansıyla Afife Tiyatro Ödülleri'nde yardımcı rolde yılın en başarılı müzikal ya da komedi kadın oyuncusu ödülünü elde etti.

Yetenek Sizsiniz Türkiye'nin 2014-2015 sezonuna jüri olarak katıldı.

2002-2008 yılları arasında Oktay Kaynarca ile sevgiliydi. 2014'te Ahmet Serdar Oral ile yaşamaya başladı ve 2 çocuğu oldu. 6 Ekim 2020'de Ahmet Serdar, kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti.

Masumlar Apartmanı konusu

Masumlar Apartmanı, yapımcılığını OGM Pictures'ın ve senaristliğini Deniz Madanoğlu ile Rana Mamatlıoğlu'nun üstlendiği, psikolojik ve drama türündeki Türk televizyon dizisidir. Başrollerini; Ezgi Mola, Birkan Sokullu, Merve Dizdar ve Melisa Şenolsun paylaşmaktadır. Dizi 15 Eylül 2020 tarihinde TRT 1'de yayımlanmaya başladı. Dizinin yönetmen koltuğunda Çağrı Vila Lostuvalı ve Çiğdem Bozali oturmaktadır. Onur Güvenatam tarafından yaratılan dizi İstanbul'da aynı evde yaşayan dört kardeşin psikolojik durumunu ve etraflarındaki hayatı konu alır. Dizi, Gülseren Budayıcıoğlu'nun 2004 yılında yayımlanan Madalyonun İçi romanının 'Çöp Apartman' bölümünden uyarlanmıştır.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >