Özgür Özel söz vermişti: Ferdi Zeyrek'in kızını yalnız bırakmadı

Özgür Özel söz vermişti: Ferdi Zeyrek'in kızını yalnız bırakmadı
Özgür Özel söz vermişti: Ferdi Zeyrek'in kızını yalnız bırakmadı

Milyonlarca öğrencinin hazırlandığı YKS sınavı maratonunda sona gelinirken, CHP Genel Başkanı Özgür Özel, yakın zaman önce vefat eden Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek'in kızı Nehir'i sınava kendisi götürdü. Özel ayrıca, sınava girecek olan diğer öğrencilere de başarı temennilerini iletti.

Milyonlarca öğrencinin bugün kıyasıya ter dökeceği YKS sınavı öncesinde CHP Genel Başkanı Özgür Özel, sosyal medya hesabından sınava girecek öğrenciler için, "Sizlere yürekten başarılar diliyorum. İçiniz ferah, zihniniz açık olsun." diye destek mesajı paylaştı."Tertemiz hayallerinize açılan bir kapı olmasını diliyorum"

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şunları kaydetti:

"YKS’ye girecek sevgili gençler; Tüm yıl boyunca gösterdiğiniz emeğin karşılığını yarın almanızı umuyorum. Her ne kadar bu tip bir eğitim ve ölçme değerlendirme sistemini yanlış bulsam da yarınki sınavın yepyeni bir başlangıcın ilk günü, tertemiz hayallerinize açılan bir kapı olmasını diliyorum. Sizlere yürekten başarılar diliyorum. İçiniz ferah, zihniniz açık olsun."

Öte yandan CHP lideri Özel, 48 yaşında hayatını kaybeden Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek'i kızı Nehir Zeyrek'i sınava kendisi bizzat getirdi.

Özel, Nehir'in sınava gireceği okulda
Özel, Nehir'in sınava gireceği okulda

Özgür Özel söz vermişti

CHP Genel Başkanı Özgür Özel de dün yaptığı konuşmada, hayatını kaybeden Ferdi Zeyrek’in kızı Nehir Zeyrek'in YKS sınav sabahı yanında olacağını ifade ederek, üniversite sınavına girecek olan Nehir Zeyrek’i sınava bizzat kendisinin götüreceğini söylemişti.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Eski Başkanı Ferdi Zeyrek
Manisa Büyükşehir Belediyesi Eski Başkanı Ferdi Zeyrek

Ne olmuştu

Manisa’nın Yunusemre ilçesindeki evinde 6 Haziran akşamı elektrik arızasını kontrol etmek istediği sırada elektrik akımına kapılan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek, ağır yaralı halde kaldırıldığı Manisa Celal Bayar Üniversitesi Hafsa Sultan Hastanesi'nde 9 Haziran'da vefat etmiş, vefatı sevenlerini yasa boğmuştu. Zeyrek’in küçük kızı Nehir Zeyrek’ten duygusal açıklamalar da gelmesi yürek burkmuştu.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >