Palu ailesinin yalanları ortaya çıkmaya devam ediyor

Tuncer Ustael ve Emine Ustael.
Tuncer Ustael ve Emine Ustael.

Müge Anlı'nın programına katılan ve hayatlarıyla tüm Türkiye'nin dikkatini çeken Palu ailesi üyeleri canlı yayında tutuklanmıştı. Soruşturma kapmasında yeni detaylar ortaya çıkmaya başladı.

Tuncel Ustael'in aileye damat olarak girmesiyle hayatları değişen ve Müge Anlı'nın programında işledikleri suçlarla dikkatleri üzerlerine çeken Palu ailesi canlı yayın sırasında tutuklanmıştı. Soruşturma kapsamında yeni detaylar ortaya çıkmaya başladı.

Tuncer Ustael'in tutuklanma görüntüleri.
Tuncer Ustael'in tutuklanma görüntüleri.

Kemik parçaları hayvan kemiği çıktı

  • Tuncer Ustael'in, Meryel Tahnal'ın gömüldüğü yer olarak belirttiği yerdeki kazı çalışmasında bulunan kemik parçalarının hayvan kemiği olduğu ortaya çıktı.

Ayrıca iki ayrı bölgede yapılan kazılar sonucunda herhangi bir bulguya da ulaşılamadı. Kazılar durduruldu. Savcılık mevcut deliller üzerinden soruşturmayı devam ettirecek.

Tuncer Ustael'in tutuklanma görüntüleri.
Tuncer Ustael'in tutuklanma görüntüleri.

Ne olmuştu?

  • 2006 yılında Meryem, kocasıyla ilgili sorunlardan dolayı İzmit'teki baba evine geri döndü. Ancak kocası Meryem'in peşini bırakmadı. Zaman zaman polislerin araya girerek sonlandırdıkları tartışma felaket bir sonla bitti. Meryem Hanım'ın babası Harun Palu, damadını öldürdü. İşlediği cinayet suçundan 7 yıl hüküm giydi. İşlenen cinayetin ardından öldürülen eşin akrabaları, Meryem ve ailesinin peşine düştü. Meryem Hanım, çocuğu ve 4 aile bireyiyle birlikte bir servis aracının içinde yaşamaya başladı. Sürekli olarak yer değiştiren aile bireyleri hiçbir şekilde bir eve sığınmadı. Takvimler 2008 yılının Aralık ayını gösterdiğinde 32 yaşındaki Meryem Tahnal, yaşadığı servis aracından dışarı çıktı. Ardından kayıplara karıştı. İki çocuk annesi kadının izine 10 yıl boyunca hiç kimse rastlayamadı. Meryem'in kaybolmasından bir yıl sonra Meryem Hanım'ın kızı Melike'yi amcası Halit Tahnal gelip aldı. Ancak Melike'den de 9 yıldır haber alınamıyor.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >