Pantone 2017'nin moda rengini açıkladı! Yeni yılda umudun rengi moda

Dünyadaki tüm renkleri bir araya toplayan Pantone şirketi, her yıl olduğu gibi 2017'nin de moda rengini açıkladı.

Pantone, “Yaşadığımız dünyanın stresli ve gergin atmosferini” dikkate alarak 2017'nin moda rengini belirledi. Pantone'ye göre 2017'nin rengi, yeşil.





Yeşil, "Umutlu olma" rengidir
Pantone Renk Enstitüsü'nün direktörü Leatrice Eiseman, "Pantone nasıl bir dünyada yaşadığımızı biliyor: çok stresli ve çok gergin. Bu, umutlu olma rengidir” şeklinde konuştu.
Yeşil, "Umutlu olma" rengidir Pantone Renk Enstitüsü'nün direktörü Leatrice Eiseman, "Pantone nasıl bir dünyada yaşadığımızı biliyor: çok stresli ve çok gergin. Bu, umutlu olma rengidir” şeklinde konuştu.
2016'nın iki moda rengi vardı 
Pantone geçen yıl rose quartz (pudra pembesi) ve serenity (gökyüzü mavisi) olmak üzere iki renk, önceki yıl ise marsala (bordo) rengini, yılın rengi olarak belirlemişti.
2016'nın iki moda rengi vardı Pantone geçen yıl rose quartz (pudra pembesi) ve serenity (gökyüzü mavisi) olmak üzere iki renk, önceki yıl ise marsala (bordo) rengini, yılın rengi olarak belirlemişti.
Daha önce yeşil renk modası olmadı 
Pantone, daha önce yeşili seçmese de, yeşile yakın renkler etrafında dolaşmıştı. 2003 yılında aqua sky (mavi tonu), 2005'te mavi turkuaz, 2010'da turkuaz ve 2013'te zümrüt renklerini belirlemişti.
Daha önce yeşil renk modası olmadı Pantone, daha önce yeşili seçmese de, yeşile yakın renkler etrafında dolaşmıştı. 2003 yılında aqua sky (mavi tonu), 2005'te mavi turkuaz, 2010'da turkuaz ve 2013'te zümrüt renklerini belirlemişti.
İşte umudun renginden bir görsel şölen!
İşte umudun renginden bir görsel şölen!
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >