Pazar akşamının reyting sonuçları belli oldu! Bakın hangi yapım şampiyon oldu

​Pazar akşamının reyting sonuçları belli oldu! Bakın hangi yapım şampiyon oldu

Pazar akşamının reyting sonuçları açıklandı. Dünya Kupası maçları reytinglere damgasını vurdu.

Pazar akşamının merakla beklenen reyting sonuçları belli oldu. Dünya Kupası maçları ve Survivor'un yarıştığı akşamın birincisi Brezilya - İsviçre maçı oldu.

Total grubu reyting sonuçları

                                    Total grubunda birincilik Brezilya - İsviçre maçının olurken, ikincilik sırasına yerleşen Survivor, elde ettiği 6.13 reyting ile maçın 1 puan gerisinde kaldı. Dizilerin sezon finaline gitmesi ile listenin devamını Almanya - Meksika maçı, Survivor Ekstra programı oluşturdu. Listede yer alan tek dizi olan Cennet'in Gözyaşları, 2.71 reyting ile altıncı oldu.
Total grubu reyting sonuçları Total grubunda birincilik Brezilya - İsviçre maçının olurken, ikincilik sırasına yerleşen Survivor, elde ettiği 6.13 reyting ile maçın 1 puan gerisinde kaldı. Dizilerin sezon finaline gitmesi ile listenin devamını Almanya - Meksika maçı, Survivor Ekstra programı oluşturdu. Listede yer alan tek dizi olan Cennet'in Gözyaşları, 2.71 reyting ile altıncı oldu.
AB grubu reyting sonuçları
AB  grubunda birincilik Brezilya - İsviçre maçının olurken, ikincilik sırasında Almanya - Meksika maçı yer aldı. Maç dışında bir yayın arayanların tercihi Survivor ve Survivor Ekstra oldu. Listenin devam eden sıralamasını, Kostarika - Sırbistan maçı ile ana haber bültenleri oluşturdu.
AB grubu reyting sonuçları AB grubunda birincilik Brezilya - İsviçre maçının olurken, ikincilik sırasında Almanya - Meksika maçı yer aldı. Maç dışında bir yayın arayanların tercihi Survivor ve Survivor Ekstra oldu. Listenin devam eden sıralamasını, Kostarika - Sırbistan maçı ile ana haber bültenleri oluşturdu.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >