Pazar akşamının reyting sonuçları belli oldu! Bakın şampiyon hangi yapım oldu

Pazar akşamının ​reyting sonuçları belli oldu! Bakın şampiyon hangi yapım oldu
Pazar akşamının ​reyting sonuçları belli oldu! Bakın şampiyon hangi yapım oldu

Pazar akşamının merak edilen reyting sonuçları belli oldu. Savaşçı dizisi reytinglere damgasını vuran yapım oldu.

Pazar akşamının merakla beklenen reyting sonuçları belli oldu. Savaşçı ve Survivor'un kıyasıya rekabet ettiği akşama damgasını Savaşçı dizisi vurdu. Dizi, hem yeni bölümü hem de özetiyle ab ve total'de zirveye yerleşti.

Total grubu reyting sonuçları
Total grubunda birincilik, 8.11'lik reyting ile Survivor'un oldu. Savaşçı hem yeni bölümü hem de özet bölümüyle iki ve üçüncü sıraya yerleşti. Dizinin sadece özet bölümünden aldığı reyting, Çocuklar Duymasın ve Cennetin Gözyaşları dizisinin yeni bölüm reytinglerini geçti.
Total grubu reyting sonuçları Total grubunda birincilik, 8.11'lik reyting ile Survivor'un oldu. Savaşçı hem yeni bölümü hem de özet bölümüyle iki ve üçüncü sıraya yerleşti. Dizinin sadece özet bölümünden aldığı reyting, Çocuklar Duymasın ve Cennetin Gözyaşları dizisinin yeni bölüm reytinglerini geçti.
Ab grubu reyting sonuçları
Ab grubunda birincilik yine Survivor'un oldu. Savaşçı, yeni bölümüyle üçüncü olurken, Gülse Birsel dizisi Jet Sosyete 4.96'lık reyting ile ab grubunu ikincilik kapattı. Dizinin sezon sonunda final yapması gündemde.
Ab grubu reyting sonuçları Ab grubunda birincilik yine Survivor'un oldu. Savaşçı, yeni bölümüyle üçüncü olurken, Gülse Birsel dizisi Jet Sosyete 4.96'lık reyting ile ab grubunu ikincilik kapattı. Dizinin sezon sonunda final yapması gündemde.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >