Pazartesi sendromunu ortadan kaldıran bir dönemin en masum eğlence anlayışı: Şahane Pazar

Şahane Pazar
Şahane Pazar

Size izdivaç programlarının olmadığı bir dönemden sesleniyorum. Bir yandan ocakta çay demleyip bir yandan okulun ilk gününü karşılamak için önlük ütüleyen annelerin olduğu bir dönemden...

O zamanlar tek eğlence anlayışı, yüzü güldürüp kafa dağıtan televizyon programları izlemekti; ki bunun için Uygur kardeşleri izlemek yeterliydi.

Okulun ilk günlerini sevdirip pazartesi sendromunu ortadan kaldıracak kadar eğlenceli "Şahane Pazar", şimdilerde yerini hangi programlara bıraktı bilinmez; ancak o dönem yerini dolduracak bir başka yayın daha yoktu.

Pazar akşamlarının eğlence adresi!

                                    Usta sanatçı Nejat Uygur'un oğulları Süheyl ve Behzat Uygur'un sunduğu eğlence programı, pazar akşamlarını neşelendiren tek adresti.
Pazar akşamlarının eğlence adresi! Usta sanatçı Nejat Uygur'un oğulları Süheyl ve Behzat Uygur'un sunduğu eğlence programı, pazar akşamlarını neşelendiren tek adresti.
Halk onlara hayrandı

                                    Yetenekli ve fazlasıyla samimi kardeşler, Türk halkı tarafından hayranlıkla izleniyordu. Halk tarafından tıpkı evlerinden biri gibi kabul edilen Uygur kardeşlerden Behzat, oldukça klasik görünen sakin bir yapıya sahipken; Süheyl aksine rengarenk, hareket dolu ve enerjikti.
Halk onlara hayrandı Yetenekli ve fazlasıyla samimi kardeşler, Türk halkı tarafından hayranlıkla izleniyordu. Halk tarafından tıpkı evlerinden biri gibi kabul edilen Uygur kardeşlerden Behzat, oldukça klasik görünen sakin bir yapıya sahipken; Süheyl aksine rengarenk, hareket dolu ve enerjikti.
"En uzun süre ekranda kalan yarışma programı"

                                    Yönetmenliğini Gencer İşlek'in yaptığı Şahane Pazar, Türk televizyonların en uzun süre ekranda kalan yarışma programlarından biri olma özelliğini taşır.
"En uzun süre ekranda kalan yarışma programı" Yönetmenliğini Gencer İşlek'in yaptığı Şahane Pazar, Türk televizyonların en uzun süre ekranda kalan yarışma programlarından biri olma özelliğini taşır.
Yıllarca "en iyi reyting"

                                    Uğur Aksay, Birkan Uz ve Ebru Yalçın gibi Medyapım'dan yolu geçen hemen hemen bütün yönetmenlerin imzası bulunan program olma özelliği de taşıyan Şahane Pazar, Behzat Uygur ve Süheyl Uygur kardeşlerin sempatik ve başarılı sunumları sayesinde yıllarca en iyi reytinglerle ekranlarda kalmayı başardı.
Yıllarca "en iyi reyting" Uğur Aksay, Birkan Uz ve Ebru Yalçın gibi Medyapım'dan yolu geçen hemen hemen bütün yönetmenlerin imzası bulunan program olma özelliği de taşıyan Şahane Pazar, Behzat Uygur ve Süheyl Uygur kardeşlerin sempatik ve başarılı sunumları sayesinde yıllarca en iyi reytinglerle ekranlarda kalmayı başardı.
Popüler isimlerin vazgeçilmez adresi

                                    Albümü çıkan sanatçıların kendilerini göstermek ve popüler olmak isteyenlerin vazgeçilmez adresi olan Şahane Pazar, yıllarca sanatçıların promosyonlarına katkıda bulundu.
Popüler isimlerin vazgeçilmez adresi Albümü çıkan sanatçıların kendilerini göstermek ve popüler olmak isteyenlerin vazgeçilmez adresi olan Şahane Pazar, yıllarca sanatçıların promosyonlarına katkıda bulundu.

                                    Günümüzün popüler televizyon programlarında olduğu gibi, yeni müzisyenler ilk defa Şahane Pazar aracılığı ile Türk halkıyla tanışma imkanı buluyordu.
Günümüzün popüler televizyon programlarında olduğu gibi, yeni müzisyenler ilk defa Şahane Pazar aracılığı ile Türk halkıyla tanışma imkanı buluyordu.
"Bir ekran klasiği"

                                    Şahane Pazar Behzat ve Süheyl Uygur kardeşlerin başarısı sayesinde bir ekran klasiği olmayı başarmıştır.
"Bir ekran klasiği" Şahane Pazar Behzat ve Süheyl Uygur kardeşlerin başarısı sayesinde bir ekran klasiği olmayı başarmıştır.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >