Pelin Karahan: 'Gelen senaryoları okuyorum'

Pelin Karahan.
Pelin Karahan.

Ünlü oyuncu Pelin Karahan oğlu Ali demir'le birlikte bir alışveriş merkezinden çıkarken görüntülendi. Soruları yanıtlayan oyuncu ekranlara döneceğini açıkladı.

Bir restorandan çıkarken objektiflere yansıyan Pelin Karahan, ekranlara geri döneceğini söyledi. Uzun süredir yemek programı sunan 2 çocuk annesi oyuncu dizi yapmak istediğini belirtti.

Pelin Karahan ve oğlu.

'Senaryo okuyorum'

  • Güzel oyuncu, "Senaryo okumalarım devam ediyor. Şu an netleşen bir proje yok ama en kısa zamanda iyi bir proje ile ekranlara dönmeyi istiyorum" dedi.

Pelin Karahan kimdir?

Pelin Karahan 16 Ekim 1984 yılında Ankara'da doğdu. Gerçek adı Vildan Pelin Karahan'dır. Küçüklüğünde İzmir'in bir ilçesinde kısa süre kaldıktan sonra tekrar Ankara'ya döndü. İlk okulu Ankara Arı Koleji'nde okudu. Ortaokulun bir bölümünü Ankara Gaziosmanpaşa İlköğretim Okulu'nda ve İzmir'de Ödemiş İlköğretim Okulu'nda tamamladı.

Pelin Karahan ve oğlu Ali Demir.
Pelin Karahan ve oğlu Ali Demir.

Ankara Polis Koleji'ni bıraktıktan sonra eğitimine tekrar devam eden Pelin Karahan Ankara Sokullu Mehmet Paşa Lisesi'nden başarıyla mezun oldu. Daha sonra Eskişehir Anadolu Üniversitesi Turizm Otel İşletmeciliğinden mezun oldu.

Pelin Karahan'ın çocukları.
Pelin Karahan'ın çocukları.

Dans ve taklit yönünden fazlasıyla kabiliyetli olan Karahan, İstanbul'a çalışmak için geldiğinde ek iş olarak çalışmak için Erberk Ajans'a kaydoldu. Bu ajans aracılığıyla Çağan Irmak ile Demirdöküm reklam filmini çekti. Bu reklamların devamı da geldi.

Pelin Karahan ve eşi.
Pelin Karahan ve eşi.

Yedigün, Kit Kat Son olarak karşımıza Komili Şampuan Reklamı ile çıktı.

Başından bugüne kadar oyunculuk ne de sanatın herhangi bir kolu ile ilgili hiçbir merakı, çalışması ve altyapısı olmadığı halde üniversite yıllarında televizyon dünyasına girmesi arkadaşlarının desteği ile oldu

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >