Pençe Kilit Operasyon bölgesinde iki askerimiz şehit oldu, iki askerimiz yaralandı

Arşiv
Arşiv

Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre, Pençe Kilit Operasyon bölgesinde teröristlerle çıkan çatışmada Piyade Uzman Çavuş Ömer Yıldırım ve Piyade Uzman Onbaşı Mehmet Ali Çap şehit olurken, iki askerimiz de yaralandı.

Pençe Kilit Operasyon bölgesinden bir acı haber daha geldi. Dün teröristlerce yerleştirilen EYP'nin patlaması sonucu Piyade Sözleşmeli Er Fuat Özer ve Uzman Çavuş Gökhan Demir şehit olurken, Türkiye bu sabah yine aynı bölgeden gelen kahreden haberle güne uyandı.

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde teröristlerle çıkan çatışma sonucu Piyade Uzman Çavuş Ömer Yıldırım ve Piyade Uzman Onbaşı Mehmet Ali Çap'ın şehit olduğunu, iki askerin ise yaralandığını bildirdi.

Şehit olan askerlerimiz
Şehit olan askerlerimiz

Milli Savunma Bakanlığı'ndan açıklama

Bakanlıktan yapılan açıklamada, "Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde, teröristlerle çıkan çatışma sonucu Piyade Uzman Çavuş Ömer Yıldırım ve Piyade Uzman Onbaşı Mehmet Ali Çap şehit olmuş, iki kahraman silah arkadaşımız da yaralanmış ve derhal hastaneye sevk edilerek tedavilerine başlanmıştır. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah'tan rahmet, kederli ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır, yaralı personelimize de acil şifalar dileriz" ifadeleri kullanıldı.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >