Pentagon gizli UFO programı yürüttüğünü kabul etti

UFO
UFO

New York Times'ın haberine göre ABD Savunma Bakanlığı Pentagon, Kongre'nin talimatıyla yalnızca küçük bir ekip tarafından bilinen UFO programını yürüttüğünü kabul etti.

Akte X filmini izleyenlerin zaten önceden bildiği bir gerçek vardı ama şu ana kadar Washington tarafından ne bir açıklama ne de bir itiraf gelmişti. Ama Amerikan hükümeti 2007-2012 yılları arasında İleri Uzay Tehdidi Tanımlama programı için 22 milyon dolar harcadığını kabul etti.

Dönemin Demokrat senatörü Harry Reid'in girişimiyle başlatıldı
New York Times'a konuşan Reid, ' bunu başlattığım için üzgün değilim ve utanmıyorum. Daha önce kimsenin yapmadığı bir şey yaptım.' dedi.
Dönemin Demokrat senatörü Harry Reid'in girişimiyle başlatıldı New York Times'a konuşan Reid, ' bunu başlattığım için üzgün değilim ve utanmıyorum. Daha önce kimsenin yapmadığı bir şey yaptım.' dedi.
' Bu bilim ve ulusal güvenlikle ilgili ' 
Üst düzey devlet sırlarının saklandığı bir askeri üs olan ve aynı zamanda UFO senaryolarına da konu olan Nevada'nın eski senatörü olan Reid, İleri Uzay Tehdidi Tanımlama Programı'nı başlatma ihtiyacının muhtemelen 'Çin veya Rusya' gibi bir gücün ABD için tehdit oluşturabilecek yeni nesil teknolojileri geliştirebileceğinden kaynaklandığını da vurguladı.
' Bu bilim ve ulusal güvenlikle ilgili ' Üst düzey devlet sırlarının saklandığı bir askeri üs olan ve aynı zamanda UFO senaryolarına da konu olan Nevada'nın eski senatörü olan Reid, İleri Uzay Tehdidi Tanımlama Programı'nı başlatma ihtiyacının muhtemelen 'Çin veya Rusya' gibi bir gücün ABD için tehdit oluşturabilecek yeni nesil teknolojileri geliştirebileceğinden kaynaklandığını da vurguladı.
Clinton UFO vaadi vermişti 
Hillary Clinton verdiği özel bir mülakatta uzaylıların Dünya'yı ziyaret etmiş olabileceğini söyleyip başkan seçilirse tartışmalı Nevada bölgesini derinlemesine inceleme sözü verdi. Başkan olduğunda uzaylılarla ilgili tüm bilinenleri ortaya dökeceğini ve 'meselenin özüne ineceğini ' söylemişti.
Clinton UFO vaadi vermişti Hillary Clinton verdiği özel bir mülakatta uzaylıların Dünya'yı ziyaret etmiş olabileceğini söyleyip başkan seçilirse tartışmalı Nevada bölgesini derinlemesine inceleme sözü verdi. Başkan olduğunda uzaylılarla ilgili tüm bilinenleri ortaya dökeceğini ve 'meselenin özüne ineceğini ' söylemişti.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >