Perşembe akşamının reyting sonuçları açıklandı! Bakın şampiyon hangi yapım oldu

​Perşembe akşamının reyting sonuçları açıklandı! Bakın şampiyon hangi yapım oldu
​Perşembe akşamının reyting sonuçları açıklandı! Bakın şampiyon hangi yapım oldu

Güçlü yapımların sezon finali bölümleriyle yarıştığı Perşembe akşamına o dizi damgasını vurdu.

Perşembe akşamının merakla beklenen reyting sonuçları belli oldu. Güçlü yapımların yarıştığı Perşembe akşamına Avlu dizisinin birinciliği damgasını vurdu.

Total grubu reyting sonuçları
Total grubunda zirvenin sahibi Avlu oldu. Avlu, elde ettiği 6.63'lük reyting ile birinci olurken, en yakın rakibi Bizim Hikaye'yi bir basamak gerisinde bıraktı. Başladığı günden bu yana birinci gelen Bizim Hikaye, 5.44'lük reyting ikinci olabildi. Sezon başından bu yana değişen formatıyla gündeme Survivor ise 5.03 reyting ile ancak üçüncü olabildi.
Total grubu reyting sonuçları Total grubunda zirvenin sahibi Avlu oldu. Avlu, elde ettiği 6.63'lük reyting ile birinci olurken, en yakın rakibi Bizim Hikaye'yi bir basamak gerisinde bıraktı. Başladığı günden bu yana birinci gelen Bizim Hikaye, 5.44'lük reyting ikinci olabildi. Sezon başından bu yana değişen formatıyla gündeme Survivor ise 5.03 reyting ile ancak üçüncü olabildi.
AB grubu reyting sonuçları
AB grubu şaşırtıcı bir sonuçla günü kapattı. 6.54 reyting ile birinci olan Avlu'yu, 5.98'lik reyting ile ana haber bülteni takip etti. Final bölümü ile ekrana gelen Vatanım Sensin, 5.39 reyting ile akşamı sezonu üçüncü olarak kapattı. Bizim Hikaye, 3.43 reyting ile grubu yedinci olarak tamamladı.
AB grubu reyting sonuçları AB grubu şaşırtıcı bir sonuçla günü kapattı. 6.54 reyting ile birinci olan Avlu'yu, 5.98'lik reyting ile ana haber bülteni takip etti. Final bölümü ile ekrana gelen Vatanım Sensin, 5.39 reyting ile akşamı sezonu üçüncü olarak kapattı. Bizim Hikaye, 3.43 reyting ile grubu yedinci olarak tamamladı.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >