PES 2018’de online beta süreci başlıyor

PES 2018
PES 2018

Konami’nin bu yılki futbol oyunu PES 2018, uzun zamandır olduğu gibi bir beta sürümüyle kullanıcılara sunuldu. Pro Evolution Soccer 2018'in betası ücretsiz olarak tüm kullanıcılar için açık olacak.

Futbol oyunları, her yılın sonbaharında EA Sports ve Konami arasında derecesi gittikçe artan bir rekabet yaratıyor. Bu rekabetin Konami tarafını temsil eden PES 2018’in beta sürümü yayınlandı. Oyunun beta sürecine erişebilmek için Playstation Plus veya Xbox Live Gold üyeliğine ihtiyaç duyulmuyor. Konami’nin oldukça sınırlı seçenekler ile oyuncularına sunduğu oyunda iki farklı takım, bir stadyum, iki farklı hava durumu ve iki farklı saat dilimi yer alıyor. Konami’nin Fransa ve Brezilya milli takımlarını tercih ettiği oyun için ilk izlenimler de gelmeye başladı.

“Quickmatch” ve “Online CO-OP” modları ile yaşanan oyun keyfi, 2’ye 2 ve 3’e 3 mücadeleler ile dozajını artırıyor. Paralı bir üyelik söz konusu olmadan oynanabilmesi ve Konami’nin Pes 2014’ten beri yoğun bir çaba ile geliştirmeye gayret ettiği oyun motorunun son halini alması ile dikkat çeken serinin son ürünü kullanıcılar tarafından yorumlanıyor. Deneyimleyen kullanıcıların büyük bir kısmının oyunu beğendiğini söyleyebilmek mümkün. Kojima Productions’ın Fox Engine isimli oyun motoruyla ortaya konmuş oyunun tam sürümü tüm platformlar için 12 Eylül 2017’de kullanıcılar ile buluşacak.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >