Pideciden milli boksöre jest: Tokyo'da vurduğun son yumrukla hesabı ödedin

Milli boksör Busenaz Sürmeneli
Milli boksör Busenaz Sürmeneli

Tokyo 2020 Olimpiyat Oyunları'nda altın madalya kazanarak göğsümüzü kabartan Busenaz Sürmeneli, kendisini duygulandıran bir durumu sosyal medya hesabından paylaştı. Pidecide yediği yemekten sonra gelen hesapta, "Sen Tokyo'da vurduğun son yumrukla hesabı ödedin" yazısı ile karşılaşan Sürmeneli, "Ne mutlu bana" ifadelerini kullandı.

Tokyo 2020 Olimpiyat Oyunları kadınlar boks finalinde Çinli rakibi Hong Yu'yu yenerek altın madalya kazanan şampiyon Busenaz Sürmeneli, kendisine yapılan bir jestle duygu dolu anlar yaşadı.

"Tokyo'daki son yumrukla hesabını ödedin"

Gittiği pidecide yemekten sonra hesabı isteyen Sürmeneli, fişin üzerinde "Sen Tokyo'da vurduğun son yumrukla hesabı ödedin" yazısını gördü.

"Ne mutlu bana"

Bu jestle birlikte duygulanan genç sporcu, "Ne mutlu bana" notuyla fişi sosyal medya hesabından takipçileri ile paylaştı. Bu hoş sürpriz kısa sürede beğeni yağmuruna tutuldu.

Busenaz Sürmeneli kimdir?

Busenaz Sürmeneli 25 Haziran 1998 yılında Trabzon'da dünyaya geldi. Busenaz Sürmeneli, Dünya şampiyonu Türk boksördür. Trabzonlu olan milli boksör, aynı zamanda Trabzonspor Kulübü sporcusudur. Rusya, Ulan-Ude'de gerçekleşen 2019 AIBA Dünya Kadınlar Boks Şampiyonası'nda altın madalya kazanmıştır.

Busenaz'ın final müsabakası 7 Ağustos Cumartesi günü TSİ 09.15'te oynandı. 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları'nda kadınlar boks 69 kiloda milli boksör Busenaz Sürmeneli, altın madalya için ringe çıktı. Final maçında Çinli rakibi Hong Gu ile karşılaşan Busenaz Sürmeneli, mücadeleden galip ayrılarak altın madalyanın sahibi oldu.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >