Pitbull, 3 yaşındaki kıza saldırıp öldürdü

Pitbull, 3 yaşındaki kıza saldırıp öldürdü
Pitbull, 3 yaşındaki kıza saldırıp öldürdü

ABD'nn Oklahoma eyaletinde pitbull cinsi köpek, 3 yaşındaki kıza saldırarak ölümüne sebep oldu. Rylee Marie isimli çocuğun babası Facebook'tan yayınladığı duygusal bir yazı ile küçük kızına veda etti.

ABD'nin Oklahoma eyaletinde yaşanan olay yürekleri burktu. Jason Dodge'un 5 gün önce bir arkadaşından aldığı pitbull cinsi köpek, 3 yaşındaki kızına saldırdı. Ağır yaralanan Rylee Marie, hayatını kaybetti.

Polis köpeği vurdu

Çocuğun babası Jason Dodge, köpeği 5 gün önce bir arkadaşından almıştı. Polis, köpeği vurarak öldürdü.

Kızı babaannesine emanet etmişti

Haberler.com adlı internet sitesinin haberine göre, aile Remington adını verdiği köpeğin saf pitbull değil karışık bir ırka mensup olduğu belirtti. Baba, kardeşini ziyarete gittiğini ve annesini de kıza göz kulak olması için evde bıraktığını söyledi. İlerleyen saatlerde kendisine annesinden telefon geldiğini söyleyen baba, sadece kızın ve köpek kelimeleri duyduğu ve hemen eve koştuğunu ve kızı kucaklayarak hastaneye götürdüğünü söyledi.

"Öldürün yoksa ben öldüreceğim"

Ancak 3 yaşındaki talihsiz kız için çok geçti. Doktorların müdahalede bulunmasına vakit kalmadan Rylee hayatını kaybetti.

Kızın hayatını kaybetmesi üzerine acılı baba polislere, "Onu öldürün yoksa bunu ben yapacağım" dedi. Acılı baba Facebook'tan duygusal bir yazı yayınlayarak küçük kızına veda etti. Olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği öğrenildi.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >