Plaj konseri veren Sinan Akçıl izdihama neden oldu

Sinan Akçıl

Fethiye Ölüdeniz’de konser veren ünlü Sanatçı Sinan Akçıl, izdihama neden oldu.

Ünlü sanatçı Sinan Akçıl, Fethiye'de bir konser verdi. Akçıl, rekor katılımla izdihama neden oldu.


Ölüdeniz’de faaliyet gösteren sahil eğlence mekanı, konserden saatler önce yerli ve yabancı tatilciler tarafından dolduruldu. FETOB Başkan Yardımcısı Ercan Torunoğulları ve turizmci Aykut Sidekli’nin de yakın arkadaşlarıyla en önde izlediği konserde, Sinan Akçıl 3 saat sahnede kaldı.

Eski ve yeni albümünden şarkılar seslendiren Akçıl, hayranlarıyla sık sık konuşmayı da ihmal etmedi. Esprili tavırları ve yaptığı danslarıyla da büyük beğeni toplayan ünlü sanatçıyı izlemeye gelen hayranları unutulmaz saatler yaşadı.

Sinan Akçıl
Sinan Akçıl

İki dansçının da Sinan Akçıl’a eşlik ettiği konserde, Akçıl’ı dinlemeye gelenlerin çoğunluğunu Türk, Rus ve İngilizler oluşturdu. ’Şarttır’ şarkısını birkaç kez seslendiren sanatçı, Aleyna Tilki ve Yıldız Tilbe şarkılarını da sevenleri için okudu.


Sinan Akçıl, Eylül ayında çıkacak albümünde Yıldız Tilbe ile birlikte seslendirdiği yepyeni bir şarkısının da hayranları tarafından sevileceğini savundu. Akçıl, "Fethiye eğlenmeyi biliyor. Çok harika eğlenceli bir plaj konseri yaşadık” diye konuştu.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >