"Polis bağlarsa bizde çekiciden alırız" diyerek sosyal medyadan paylaştılar: 4 kişi gözaltında

​"Polis bağlarsa bizde çekiciden alırız" diyerek sosyal medyadan paylaştılar: 4 kişi gözaltında
​"Polis bağlarsa bizde çekiciden alırız" diyerek sosyal medyadan paylaştılar: 4 kişi gözaltında

Bursa’da sosyal medyada silah çekip çekici üzerinden motosiklet indirme senaryosu paylaşan 4 kişi, polis tarafından gözaltına alındı.

Bursa’da sosyal medyada yayımlanan bir video, polis ekiplerini harekete geçirdi. Video içeriğinde üç motosikletlinin bir çekiciyi durdurduğu, silah çektiği ve çekici üzerinde bulunan motoru zorla indirdiği görüldü.

Bursa İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube ekiplerinin yaptığı inceleme sonucunda, videoyu sosyal medyada paylaşan A.E. ile birlikte S.T., M.S. ve B.Y.’nin senaryolu çekimi planladıkları ve yayınladıkları tespit edildi.

Bursa Cumhuriyet Başsavcılığı’nın talimatıyla “Suç Uydurma” ve “Trafik Güvenliğini Tehlikeye Sokmak” suçlamalarıyla gözaltına alınan 4 şüphelinin emniyetteki işlemleri sürüyor.

Bursa polisi, sosyal medyada silah kullanarak çekici üzerinden motosiklet indirme senaryosu paylaşan 4 kişiyi gözaltına aldı. Emniyetteki işlemleri devam ediyor.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >