Popstar yarışmasıyla hayatlarımıza girdiler! Şimdi nerede ve ne yapıyorlar?

Popstar
Popstar

Yayınlandığı döneme damgasını vuran yarışma programı Popstar'dan kimler geldi kimler geçti. Peki şimdi onlar neler yapıyorlar?

Bayhan, Firdevs, Abidin... 2000'li yılların başlarında evlerimize konuk olan, sırf birinci olsunlar diye kontörlerimizi feda ettiğimiz isimlerdi onlar.

Yayınlandığı döneme damgasını vuran yarışma programı Popstar...

Bir daha ne kendi başarısını geçebilen ne de başka programların aynı reytinge ve gündeme ulaşabildiği yarışmadan bu zamana kadar kimler geldi kimler geçti.

Popstar Abidin

                                    
                                    Kendisini Türk Pop Rock Müziği sanatçısı olarak tanımlayan Abidin, yarışmaya Megastar Tarkan'a olan aşırı benzerliğiyle damgasını vurmuştu. Müzik kariyerine devam eden Abidin son olarak bu yıl içerisinde Unuttur Her şeyi adlı bir single yayınladı.
Popstar Abidin Kendisini Türk Pop Rock Müziği sanatçısı olarak tanımlayan Abidin, yarışmaya Megastar Tarkan'a olan aşırı benzerliğiyle damgasını vurmuştu. Müzik kariyerine devam eden Abidin son olarak bu yıl içerisinde Unuttur Her şeyi adlı bir single yayınladı.
Popstar Firdevs

                                    
                                    
                                    Yarışmadan kazandığı şöhret ile bir albüm çıkaran Firdevs maalesef beklediği ilgiyi göremedi. Bunun üzerine albüm yapma fikrinden uzaklaşarak şehir dışına yerleşen Firdevs artık Amasra'da bir mekanda sahne alıyor.
Popstar Firdevs Yarışmadan kazandığı şöhret ile bir albüm çıkaran Firdevs maalesef beklediği ilgiyi göremedi. Bunun üzerine albüm yapma fikrinden uzaklaşarak şehir dışına yerleşen Firdevs artık Amasra'da bir mekanda sahne alıyor.
Popstar Bayhan

                                    
                                    
                                    Gazete manşetlerine düşen hayatı ve jüri üyesi Deniz Seki ile yaşadığı polemik ile ülke gündemine oturan Bayhan, yarışma içerisinde şöhretini hiç kaybetmeyen isimlerden oldu. Programdan sonra müzik kariyerine devam eden hatta oyunculuk da yapan Bayhan, son olarak Zuhal Topal'la İzdivaç adlı programa damat adayı olarak konuk oldu.
Popstar Bayhan Gazete manşetlerine düşen hayatı ve jüri üyesi Deniz Seki ile yaşadığı polemik ile ülke gündemine oturan Bayhan, yarışma içerisinde şöhretini hiç kaybetmeyen isimlerden oldu. Programdan sonra müzik kariyerine devam eden hatta oyunculuk da yapan Bayhan, son olarak Zuhal Topal'la İzdivaç adlı programa damat adayı olarak konuk oldu.
Popstar Aydan

                                    
                                    
                                    Yarışmada elde ettiği popülerliği oyunculuğa döken Aydan, sırasıyla Rüyalarda Buluşuruz, Tatlı Hayat ve Elveda Derken dizilerinde rol almıştı. Albüm de çıkaran Aydan'a başta Selami Şahin olmak üzere birçok isim destek vermişti.
Popstar Aydan Yarışmada elde ettiği popülerliği oyunculuğa döken Aydan, sırasıyla Rüyalarda Buluşuruz, Tatlı Hayat ve Elveda Derken dizilerinde rol almıştı. Albüm de çıkaran Aydan'a başta Selami Şahin olmak üzere birçok isim destek vermişti.
Popstar Barış

                                    
                                    
                                    Yarışmanın dikkat çeken isimlerinden olan Barış, burada elde ettiği şöhretin ardından İz isimli bir albüm çıkarsa da beklediği ilgiyi göremedi. Barış şimdilerde İstanbul'da bir mekanda sahne alıyor.
Popstar Barış Yarışmanın dikkat çeken isimlerinden olan Barış, burada elde ettiği şöhretin ardından İz isimli bir albüm çıkarsa da beklediği ilgiyi göremedi. Barış şimdilerde İstanbul'da bir mekanda sahne alıyor.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >