Prensesin çantasındaki sır açığa çıktı!

Kate
Kate

İngiltere Prensesi Kate Middleton'ın, her katıldığı davette taşıdığı clutch çantaların sırrını biliyor musunuz?

İngiltere Prensesi Kate Middleton, her katıldığı davette clutch türü çantasını iki eliyle tutmasıyla biliniyor. Prensesin çantasını iki eliyle taşımasının sırrını, görgü kuralları uzmanları açıkladı.

    Elinden düşmüyor

                                    
                                    İngiltere kraliyet ailesinin en popüler ismi olan Cambridge Düşesi Kate Middleton, her zaman elinde taşıdığı clutch türündeki mini çantalarıyla dikkat çekiyor.
    Elinden düşmüyor İngiltere kraliyet ailesinin en popüler ismi olan Cambridge Düşesi Kate Middleton, her zaman elinde taşıdığı clutch türündeki mini çantalarıyla dikkat çekiyor.
    Çantanın farklı anlamları var 

                                    
                                    Davranış kuralları uzmanları, Middleton'ın çanta taşıma tercihinin modayla alakalı bir seçim olmanın ötesinde farklı anlamlar taşıdığını söylüyor.
    Çantanın farklı anlamları var Davranış kuralları uzmanları, Middleton'ın çanta taşıma tercihinin modayla alakalı bir seçim olmanın ötesinde farklı anlamlar taşıdığını söylüyor.
    "Koruma kalkanı"

                                    
                                    ABD'deki Beaumont Etiquette adlı okulun sahibi olan Myka Meier, Cambridge Düşesi Middleton'ın el sıkışırken çantasını iki eliyle önünde tutmasını uygunsuz bir davranış olarak nitelendirirken; görgü kuralları uzmanı William Hanson, prensesin çantasını bir koruma kalkanı olarak kullandığını ve bunun da yanlış bir yöntem olduğunu savundu.
    "Koruma kalkanı" ABD'deki Beaumont Etiquette adlı okulun sahibi olan Myka Meier, Cambridge Düşesi Middleton'ın el sıkışırken çantasını iki eliyle önünde tutmasını uygunsuz bir davranış olarak nitelendirirken; görgü kuralları uzmanı William Hanson, prensesin çantasını bir koruma kalkanı olarak kullandığını ve bunun da yanlış bir yöntem olduğunu savundu.
    "Koluna takabilir"

                                    
                                    Hanson, “Düşes belli kişilerle el sıkışmamayı tercih ediyor olabilir ama bunu başarmanın başka yolları var. Kraliçenin ya da başka kraliyet üyelerinin yaptığı gibi askılı bir çantayı koluna takabilir” dedi.
    "Koluna takabilir" Hanson, “Düşes belli kişilerle el sıkışmamayı tercih ediyor olabilir ama bunu başarmanın başka yolları var. Kraliçenin ya da başka kraliyet üyelerinin yaptığı gibi askılı bir çantayı koluna takabilir” dedi.
    Kraliyet ailesine özgü

                                    
                                    “Protokol kuralı gereği, kraliyet ailesinin herhangi bir üyesi size elini uzatmadıkça elinizi uzatmazsınız” diyen Hanson, bu nedenle Middleton'ın kendini aksesuarla korumasının gerekmediğini söyledi.
    Kraliyet ailesine özgü “Protokol kuralı gereği, kraliyet ailesinin herhangi bir üyesi size elini uzatmadıkça elinizi uzatmazsınız” diyen Hanson, bu nedenle Middleton'ın kendini aksesuarla korumasının gerekmediğini söyledi.
    "Nazik bir gülümseme yeterli"

                                    
                                    “Deneyim kazandıkça Middleton herkesle el sıkışması gerekmediğini anlayacak. Nazik bir gülümseme yeterli olacaktır” dedi.
    "Nazik bir gülümseme yeterli" “Deneyim kazandıkça Middleton herkesle el sıkışması gerekmediğini anlayacak. Nazik bir gülümseme yeterli olacaktır” dedi.
    Elini vermek zorunda değil

                                    
                                    Hanson, Middleton'ın kayınpederi Prens Charles'a ya da Charles'ın babası Prens Philip'e bakarak ilham alabileceğini söyleyerek, “Onlar sıklıkla ellerini arkada birleştirirler; bu, teknik olarak doğru değil ama konumları gereği kendilerini böyle kurtarıyorlar” dedi.
    Elini vermek zorunda değil Hanson, Middleton'ın kayınpederi Prens Charles'a ya da Charles'ın babası Prens Philip'e bakarak ilham alabileceğini söyleyerek, “Onlar sıklıkla ellerini arkada birleştirirler; bu, teknik olarak doğru değil ama konumları gereği kendilerini böyle kurtarıyorlar” dedi.
    Zarif görünmesi amaçlanıyor

                                    
                                    Prens Charles ve eşi Camilla'nın eski kahyası Grant Harrold, Kate Middleton'ın imza niteliğindeki, iki eliyle çantasını tutma pozunun, el sıkışmaktan kaçınma isteğinden ziyade zarif bir duruş olarak kabul etmesinden kaynaklandığını söyledi.
    Zarif görünmesi amaçlanıyor Prens Charles ve eşi Camilla'nın eski kahyası Grant Harrold, Kate Middleton'ın imza niteliğindeki, iki eliyle çantasını tutma pozunun, el sıkışmaktan kaçınma isteğinden ziyade zarif bir duruş olarak kabul etmesinden kaynaklandığını söyledi.
    Hem popüler hem zarif 
“Cambridge Düşesi, sıklıkla çantalı ya da çantasız olsun ellerini önde birleştirerek poz veriyor. Bu, kendine güvenen insanların hareketidir. Başkanlar, hükümet üyeleri ve devletin başındaki kişiler arasında popüler bir duruştur” dedi.
    Hem popüler hem zarif “Cambridge Düşesi, sıklıkla çantalı ya da çantasız olsun ellerini önde birleştirerek poz veriyor. Bu, kendine güvenen insanların hareketidir. Başkanlar, hükümet üyeleri ve devletin başındaki kişiler arasında popüler bir duruştur” dedi.
    Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >