PUGB acımadı: Hile yapan 100 bin kişiye ban şoku

PUGB.
PUGB.

PUGB, hile söz konusu olduğunda gösterdiği hassasiyeti ısrarla sürdürüyor. Şartları "acımasız" olarak bile nitelendirilebilecek olan PUGB, ban furyasında yeni bir rekor kırılabileceği izlenimi oluşturmayı başardı...

Satış rekorları haberlerini duymaya alıştığımız yapım, şimdi de ortaya çıkardığı ban dalgalarıyla oyunculara korkutucu anlar yaşatmaya devam ediyor. PUGB'nin hile karşıtı yazılımı olarak faaliyet gösteren Battleye, geçtiğimiz hafta içerisinde 100 bin farklı oyuncuyu hile gerekçesiyle banlamıştı. 2017 yılında tartışmasız şekilde en popüler oyun olmayı başaran PUGB, hile konusunda aldığı katı önlemlere rağmen bu durumun "tamamıyla" önüne geçemeyeceğinin de farkında denilebilir. Tam da bu noktada şirketin hızlı aksiyonları büyük bir öneme sahip. Battleye sayesinde şimdiye değin tamı tamına 700 bin hile yapan hesap sunuculardan uzaklaştırıldı.

12 Aralık tarihinde Xbox One için de oynanabilir olacak PlayerUnknown's Battlegrounds tam sürümüyle de çok zaman geçirmeden karşılaşmamız mümkün olacak.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >