Rafet makyajı abartınca alay konusu oldu!

Rafet
Rafet

Ünlü sanatçı Rafet El Roman, katıldığı programda makyajı abartınca alay konusu oldu!

Çarkıfelek programına katılan Rafet El Roman, yüzündeki tuhaflık yüzünden sosyal medyada alay konusu oldu. Botokslu gibi görünen şarkıcının görüntüsü, kısa süre içinde sosyal medyada yayıldı.

O hali, alay konusu oldu!
Çarkıfelek programına konuk olan Rafet El Roman, görüntüsüyle izleyenleri şaşkınlığa uğrattı. Makyajı fazla kaçıran şarkıcının fotoğrafı, alay konusu oldu.
O hali, alay konusu oldu! Çarkıfelek programına konuk olan Rafet El Roman, görüntüsüyle izleyenleri şaşkınlığa uğrattı. Makyajı fazla kaçıran şarkıcının fotoğrafı, alay konusu oldu.
''Botoksu fazla kaçırmış''
Programı izleyenlerin birçoğu, ünlü sanatçının botoksu fazla kaçırdığını iddia etti.
''Botoksu fazla kaçırmış'' Programı izleyenlerin birçoğu, ünlü sanatçının botoksu fazla kaçırdığını iddia etti.
Açıklama yaptı!
Sosyal medyada hızla yayılan fotoğraf üzerine, Rafet El Roman da konuyla ilgili paylaşım yaptı. Sosyal medyada en çok konuşulan ve esprili yorumlara tutulan Rafet El Roman, sosyal medya hesabından bir fotoğraf paylaşarak bu eleştirilere yanıt verdi.
Açıklama yaptı! Sosyal medyada hızla yayılan fotoğraf üzerine, Rafet El Roman da konuyla ilgili paylaşım yaptı. Sosyal medyada en çok konuşulan ve esprili yorumlara tutulan Rafet El Roman, sosyal medya hesabından bir fotoğraf paylaşarak bu eleştirilere yanıt verdi.

No botox, No make up, No filter... sadece karizma sadece ışık 👍😎

Rafet El Roman (@elromanrafet)'in paylaştığı bir gönderi ()

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >