Recep İvedik 5'i kaç kişi izledi? Şahan Gökbakar açıkladı!

Recep İvedik 5
Recep İvedik 5

Recep İvedik 5, vizyona girdiği günden beri rekor üzerine rekor kırıyor. Filmin yeni rekorunu başrol oyuncusu Şahan Gökbakar açıkladı!

Sinemaseverlerin heyecanla beklediği 'Recep İvedik 5' filmi 16 Şubat perşembe günü vizyona girdi. Dört günde 1 milyon 890 bin 412 tarafından izlenen filmin yeni rekorunu, başrol oyuncusu Şahan Gökbakar açıkladı.
Instagram hesabından paylaştı

                                    Şahan Gökbahar filmin yeni rekorunu Instagram hesabından duyurdu. "Recep İvedik 5 ikinci haftasını da rekor ile kapattı.... Bize bir gurur daha yaşattınız. Çok teşekkürler.. Sevenlerimizi bu hafta sonunda da beraber kahkaha atmak için sinemalara bekliyoruz... Muhtesemsiniz!! #recepivedik5 #recepivedik #1 #rekor #maşallah"
Instagram hesabından paylaştı Şahan Gökbahar filmin yeni rekorunu Instagram hesabından duyurdu. "Recep İvedik 5 ikinci haftasını da rekor ile kapattı.... Bize bir gurur daha yaşattınız. Çok teşekkürler.. Sevenlerimizi bu hafta sonunda da beraber kahkaha atmak için sinemalara bekliyoruz... Muhtesemsiniz!! #recepivedik5 #recepivedik #1 #rekor #maşallah"
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >