Redmi bu kez de tepe seviyesine odaklanıyor

Redmi Note 7
Redmi Note 7

Bağımsız bir marka olarak ilk modelini iki gün önce tanıtan Redmi, bu kez de Qualcomm Snapdragon 855 ile gelecek yeni bir tepe seviyesi üzerinde çalışıyor.

Kısa süre önce Xiaomi'nin ürün ailesinden koparak bağımsız marka halini alan Redmi, ilk telefonunu fiyat / performans dengesini koruyan Note 7 olarak duyurmuştu. Tanıtımın üzerinden henüz iki gün geçmiş olmasına rağmen şimdi de üst seviyeye odaklanan yeni bir model hakkında çeşitli söylentiler başlamış durumda.

gzt

Daha iyi görüntü sensörü kullanılacak

Şirket CEO'su Lei Jun, yeni telefonda kamera tarafında Samsung ISOCELL GM1 yerine Sony IMX586'nın yer alacağını söylüyor. Bu da aslında Note 7'deki görüntü sensörü yerine daha kaliteli bir sensörün seçildiğini gösteriyor.

Üstelik yalnızca kamera tarafında değil, diğer bileşenlerde de tepe seviyesinin hakkı veriliyor. Her ne kadar şu an çok fazla teknik detay bilinmese de yonga seti tarafında Qualcomm Snapdragon 955 çözümüne yer verileceği yine CEO tarafından belirtilenler arasında. Redmi'nin özellikle haberimizin başında da bahsettiğimiz fiyat / performans dengesini koruyan modelleri üst seviye için de geçerli. Dolayısıyla Note 7 Pro olarak isimlendirilmesi beklenen yeni modelin fiyatının da tepe seviyesi diğer telefonlara göre daha uygun olması bekleniyor.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >