Redmi Note 7 ikinci kez satışa çıkıyor

Redmi Note 7
Redmi Note 7

Geçen hafta satışa sunulmasının ardından 8 dakika içinde stokları eriten Redmi Note 7, Çin'de önümüzdeki günlerde ikinci kez satışa çıkıyor.

Çinli üretici Xiaomi, Redmi'yi bağımsız bir marka haline getirmesinin ardından yatırımlarına devam ediyor. Model çeşitliliğini artırmak için çalışmaları sürdüren şirketin yakın zamanda yepyeni telefonları duyurması söz konusu.

Bu arada, 10 Ocak'ta tanıtılan Redmi Note 7 büyük ilgi görmeye devam ediyor. İlk stokların 8 dakikada tamamen sonlanmasıyla birlikte 147 dolar fiyat etiketine sahip modelin tekrardan satışa çıkması söz konusu. Hatta önümüzdeki günler için Çin'de toplam 400 bin adet satış bekleniyor.

Özellikle fiyat / performans dengesiyle ilk modelinde dahi yüksek satış rakamlarına erişen Redmi Note 7'nin önümüzdeki dönemlerde Türkiye'ye de gelmesi söz konusu. Ancak şimdilik satış tarihi ya da fiyat bilinmiyor. Hedefler aslında daha da büyük.

Redmi Note 7'nin en can alıcı noktalarından biri ise 48 MP çözünürlük sunan arka kamerası.
Redmi Note 7'nin en can alıcı noktalarından biri ise 48 MP çözünürlük sunan arka kamerası.

Redmi Note 7 teknik özellikleri

6.3 inç'lik ekranda Full HD+ yani 2340 x 1080 piksel çözünürlükte görüntüler oluşturulurken telefonda orta seviyedeki Qualcomm Snapdragon 660 yonga setine ve Adreno 512 grafik işlem birine yer veriliyor. Buna ek RAM ve depolama tarafında ise kullanıcılara 3 GB RAM / 32 GB depolama ve 4 GB RAM / 64 GB depolama gibi iki farklı seçenek sunuluyor. Telefonun bataryası ise 4000 mAh kapasiteyle tek şarjda uzun süre kullanım vadediyor.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >