Rehber: Android telefonları özelleştirmek için en iyi mobil uygulamalar!

Android
Android

Basit yöntemler ve mobil uygulamalar sayesinde Android telefonları hızlıca özelleştirmek mümkün hale geliyor. İşte karşınızda Android cihazları kişiselleştirmek için ipuçları...

Android mobil işletim sisteminin en güzel özelliklerinden biri kişiselleştirilebilir yapısı. Bu sayede arayüz, simgeler, fontlar ve diğer birçok ayrıntı varsayılan geldiği halinden çıkarılıp özelleştirilebiliyor. Ufak tefek ayarlar ve minik uygulamalar sayesinde telefonları benzersiz hale getirebilmek mümkün. Peki ama bu işleme nasıl başlayacağınıza karar veremiyor musunuz? İşte karşınızda Androidtelefonları özelleştirmek isteyenler için en iyi ipuçları ve uygulamalar...

Görünümü geliştirin

Android mobil işletim sistemini özelleştirmenin en basit yolu ve başlanması gereken en önemli adım launcher uygulamaları. Bu tip bir uygulama kurduğunuzda otomatik olarak ana ekran, widget'lar ve uygulama çekmecesini özelleştirebilir; temayı değiştirip telefonu çok daha farklı bir görünüme sokabilirsiniz. Bu noktada başarılı seçeneklerden biri olan Smart Launcher 5'i kullanmakta yarar var.

Telefonunuzdaki uygulama simgeleri bir süre sonra sıkıcı ya da sıradan gelebilir. İşte bu noktada ise ek uygulamalar devreye giriyor. Play Store'da ücretli ya da ücretsiz birçok farklı simge paketi bulunuyor. En başarılı ikon paketlerinden biri Polycon - Icon Pack. Aşağıdaki bağlantı üzerinden indirilebiliyor.

Telefonunuzun bir LED bildirim ışığı var mı? Tabii ki var. Dolayısıyla bunu özelleştirmek de elinizde. Bu da mobil uygulamayla yapılıyor. Öneri Light Manager - LED Settings.

Akıllıtelefon kullanıcıları her gün yüzlerce kez telefonun kilidini açıp çeşitli işlemler gerçekleştiriyor. Ancak basit işlevler kilidiaçmadan da yerine getirilebiliyor. Hava durumunu, WhatsApp'ı, takvimi ve diğer ayrıntıları doğrudan kilit ekranından görüntüleyebilmek ve düzenleyebilmek için çeşitli mobil uygulamalar var. Bunları sisteme kurmakta yarar var.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >