Dünya onu konuşuyor! İşte "Despacito"yu tahtından indirecek o şarkı

Rekor
Rekor

Taylor Swift "Despacito"yu tahtından edecek!

Taylor Swift, “Look What You Made Me Do” ile yeri yerinden oynattı.

Taylor Swift'in yeni parçası ile YouTube'da konuşulmaya devam ediyor.


 27 milyon izlenme!

                                    Klibin yayınlanmasının üzerinden 24 saat geçmişken 31 milyon izlenme barajını hızlı bir şekilde geçen dünyaca ünlü şarkıcı, ilk yayınlandığı 24 saat içerisinde 27 milyon izlenme elde eden Adele'nin ''Hello'' isimli parçasını geride bırakmayı başardı.
27 milyon izlenme! Klibin yayınlanmasının üzerinden 24 saat geçmişken 31 milyon izlenme barajını hızlı bir şekilde geçen dünyaca ünlü şarkıcı, ilk yayınlandığı 24 saat içerisinde 27 milyon izlenme elde eden Adele'nin ''Hello'' isimli parçasını geride bırakmayı başardı.
Hedef Despacito!

                                    Kısa zamanda yayınlanan klibiyle rekor kıran sanatçı, YouTube'un en çok dinlenen parçasına göz dikmiş durumda. Yayınlanmasının ardından 7 ay geçen ve YouTube'un en fazla dinlenen parçası unvanını kazanan Despacito'yu tahtından etmeyi planlayan Swift, hedefine ulaşmayı hedefliyor.
Hedef Despacito! Kısa zamanda yayınlanan klibiyle rekor kıran sanatçı, YouTube'un en çok dinlenen parçasına göz dikmiş durumda. Yayınlanmasının ardından 7 ay geçen ve YouTube'un en fazla dinlenen parçası unvanını kazanan Despacito'yu tahtından etmeyi planlayan Swift, hedefine ulaşmayı hedefliyor.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >