Rektör ve öğrenci arasında ilginç diyalog

Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Ünal
Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Ünal

ODTÜ hazırlık sınıfını geçemediğini söyleyen Emre Can Tombulyan isimli Twitter kullanıcısı, Akdeniz Üniversitesi Rektörü’nden bir istekte bulundu. İlginç bir cevap alan genç sosyal medyada günün konusu oldu.

Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) hazırlık sınıfını geçemeyen 'Emre Can Tombulyan' isimli Twitter kullanıcısı, Akdeniz Üniversitesi Rektörü’nden bir istekte bulundu. İlginç bir cevap alan genç sosyal medyada günün konusu oldu.

"Hocam ODTÜ hazırlığı geçemiyorum. Beni okulunuza alır mısınız hocam?"

ODTÜ İnşaat Mühendisliği'nde okuyan bir öğrenci, Twitter üzerinden Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Ünal’a mesaj yazarak, kendisini okuluna almasını talep etti. Öğrenci yazdığı mesajda, "Hocam ODTÜ hazırlığı geçemiyorum. Beni okulunuza alır mısınız hocam?" dedi.

"Antalya'nın adına kanma burada hiç geçemezsin"

Öğrenciye sosyal medya aracılığıyla cevap veren Rektör Prof. Dr. Mustafa Ünal, "Antalya'nın adına kanma burada hiç geçemezsin" ifadelerini kullandı. Bunun üzerine rektöre: "Tamam hocam özür dilerim" diyerek cevap veren öğrenci ağlayan surat ifadesini kullandı. Öğrenci ile Akdeniz Üniversitesi Rektörü Ünal arasında geçen bu konuşma kısa sürede sosyal medyada en fazla konuşulan konulardan oldu.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >