Renklerin masalı başladı! 2018 ev dekorasyonu önerileri

Dekorasyon
Dekorasyon

Yeni sezonda her şey renkli, her yer cıvıl cıvıl! 2018 yaz modasından dekorasyon önerileri...

Yaz mevsiminin gelmesiyle değişimler, yenilenmeler, hafiflemeler başladı... Ev temizlikleri, diyet programları, yenilenen gardroplar, değişen dekorasyonlar ve dahası... Yaz mevsimi, bu yılda her zamanki gibi değişimleri ve yenilikleri beraberinde getirdi.

2018 yaz sezonu, hem gardrop modasına hem ev dekorasyonuna çok sayıda trend getirdi. Çiçekler, desenler, renk cümbüşleri; her biri adeta şaheser... Renklerden, desenlerden ve farklılıklardan korkmamıza engel olan bu yeni dönemde, evlerinizde de kıyafetlerinizde de özgürlüğün zirvesine ulaşmakta özgürsünüz.

Hazırsanız, başlayalım! Ta ta ta tam; işte karşınızda 2018 yaz modasından cümbüş tasarımlar...

Küçük detaylarda gizli...
Yeni sezonda çiçek tasarımları kıyafetlerin yanı sıra, ev dekorasyonunda da baş köşede yer alıyor. Oturma alanlarınızı huzurla doldurmak şimdi çok kolay; birkaç çiçek deseni, birkaç demet çiçek...
Küçük detaylarda gizli... Yeni sezonda çiçek tasarımları kıyafetlerin yanı sıra, ev dekorasyonunda da baş köşede yer alıyor. Oturma alanlarınızı huzurla doldurmak şimdi çok kolay; birkaç çiçek deseni, birkaç demet çiçek...
Korkmayın!
Küçük bir vazo, büyükannenizden kalan eski bir tablo ya da sıradan bir çekmece... Evinizin o eşsiz tasarımları, sıradan bir nesnede gizlenmiş olabilir. En önemlisi özgür olabilmek; unutmayın siz ne kadar özgür olursanız, sonuç bir o kadar yaratıcı olacaktır.
Korkmayın! Küçük bir vazo, büyükannenizden kalan eski bir tablo ya da sıradan bir çekmece... Evinizin o eşsiz tasarımları, sıradan bir nesnede gizlenmiş olabilir. En önemlisi özgür olabilmek; unutmayın siz ne kadar özgür olursanız, sonuç bir o kadar yaratıcı olacaktır.
Huzur tek bir köşede gizli...
Evinizin her yanını muhteşem birer yaşam alanına çevirmek için çabalamak zor olabilir; siz iyisi mi, küçük bir köşeden başlayın huzuru çağırmaya...
Huzur tek bir köşede gizli... Evinizin her yanını muhteşem birer yaşam alanına çevirmek için çabalamak zor olabilir; siz iyisi mi, küçük bir köşeden başlayın huzuru çağırmaya...
Renklendirin! 
Bahsettiğimiz gibi, korkmayın. Renklerden, renklendirmekten ve renkleri bir araya getirmekten çekinmeyin. Kırmızılar, yeşiller, maviler... Birbiriyle uyumlu ya da uyumsuz, her türlü rengi bir arada kullanabilirsiniz; sezonun yeni trendi cümbüş konsepti...
Renklendirin! Bahsettiğimiz gibi, korkmayın. Renklerden, renklendirmekten ve renkleri bir araya getirmekten çekinmeyin. Kırmızılar, yeşiller, maviler... Birbiriyle uyumlu ya da uyumsuz, her türlü rengi bir arada kullanabilirsiniz; sezonun yeni trendi cümbüş konsepti...
Sadelikten vazgeçmeyenlere...
Renkler modasını takip etmek zorunda değilsiniz elbette... Endişelenmeyin; sadelikten, klasikten vazgeçmeyip risk almak istemeyenler için beyaz modası devam ediyor.
Sadelikten vazgeçmeyenlere... Renkler modasını takip etmek zorunda değilsiniz elbette... Endişelenmeyin; sadelikten, klasikten vazgeçmeyip risk almak istemeyenler için beyaz modası devam ediyor.
Okuma köşeleri...
Özellikle kitaplarla arası iyi olanlara özel tasarlanmış bu köşeler, huzurun direkt adresi... Pencere kenarında tasarlanan okuma koltuğu ve çevresinde kullanılan renkler, kitaplarınızla beraber evinizin en dekoratif alanı olabilir.
Okuma köşeleri... Özellikle kitaplarla arası iyi olanlara özel tasarlanmış bu köşeler, huzurun direkt adresi... Pencere kenarında tasarlanan okuma koltuğu ve çevresinde kullanılan renkler, kitaplarınızla beraber evinizin en dekoratif alanı olabilir.
Desen cümbüşüne hazır mısınız?
Yeni sezonda desenleri, renkleri karıştırmak serbest! Dediğimiz gibi; siz özgür olun, devamı mutlaka gelecektir.
Desen cümbüşüne hazır mısınız? Yeni sezonda desenleri, renkleri karıştırmak serbest! Dediğimiz gibi; siz özgür olun, devamı mutlaka gelecektir.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >