Resmî açıklama geldi: Xbox One X'in Türkiye satış tarihi belli oldu

Xbox One X
Xbox One X

Microsoft, Xbox One Türkiye resmî Twitter hesabından açıklama yaparak geçtiğimiz hafta tanıtılan dünyanın en güçlü oyun konsolu One X'in ülkemizdeki satış tarihini açıkladı.

Microsoft, özellikle son bir yıldır devam eden söylentilerin ardından Pazar akşamı Londra'da düzenlediği özel bir etkinlikle yeni nesil oyun konsolu One X'i sahneye çıkararak ürünün tanıtımını gerçekleştirmiş ve beklentileri yükselten ayrıntıları paylaşmıştı.

Şu ana kadar üretilen en güçlü konsol olma özelliği taşıyan One X hakkında elbette en çok merak edilen detaylardan birisi satış tarihiydi. Microsoft bu konuya da açıklık getirerek konsolun 7 Kasım itibariyle dünya genelinde birçok farklı ülkede raflara çıkacağını bildirmişti. Son olarak Xbox Türkiye'nin resmî Twitter hesabından da Türkiye'deki satış tarihiyle alakalı bir açıklama yapıldı.

Xbox One X, daha şimdiden birçok farklı internet mağazasında yeni ürün kategorisinde listelere girmiş durumda.
Xbox One X, daha şimdiden birçok farklı internet mağazasında yeni ürün kategorisinde listelere girmiş durumda.

#GerçekGücüHissedin hashtag'i ile paylaşılan tweet'te Xbox One X'in dünya ile eşzamanlı olarak Türkiye'de de satışa çıkacağı belirtildi. Yani diğer bir değişle yeni oyun konsolunu 7 Kasım itibariyle ülkemizdeki teknoloji marketlerinden ya da web mağazalarından satın almak mümkün olacak. Yurt dışında 499 dolara satılacak olan konsolun Türkiye'deki fiyatı ise henüz net değil.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >