Reynmen 200 milyon izlenen klibini kaldırdı

Reynmen.
Reynmen.

İlk yayınladığı günden itibaren sevilen ama aynı zamanda eleştirilerin hedefi olan Reynmen'in Derdim Olsun şarkısı 200 milyon kişi tarafından izlendi. Ancak ünlü YouTuber sosyal medyadan açıklama yaparak şarkıyı YouTube'dan kaldırdı.

Reynmen lakaplı Yusuf Aktaş'ın Derdim Olsun şarkısı yayınladığı günden beri gündemdeydi. Özellikle klibin ve izlenme oranlarının sahte olmasıyla ilişkin eleştiriler alan Aktaş şarkıyı sosyal medyadan sildi.

Açıklama yaptı

Reynmen şarkısını kaldırmasıyla alakalı olarak açıklama yaptı.

''Yok bottan silindi, yok oradan buradan silindi. Gayet de ben kaldırdım. 200 milyonluk parçam da olmayı versin. Hayatıma mal oldu. Derdim oldu. İstemiyorum! Bugün bu şarkıyla gelmedim buraya, yarın da o şarkıyla var olmayız. Hadi bakayım!''

Şarkıya girmek isteyenler, bu video kullanılamıyor ibaresiyle karşılaşıyor.


Şarkıcı Berkay ve Gökçe de eleştirdi

En son çalıntı iddialarıyla gündeme gelen şarkı için bir eleştiri de Berkay Şahin'den gelmişti.

Şahin, "Reynmen'i yaptığı güzel işlerden dolayı tebrik ediyorum. Kendisinide çok seviyorum ama on gün gibi kısa sürede yaklaşık seksen milyon gibi bir rakama ulaşmış olmasını da inandırıcı bulmuyorum.

Üç yüz, beş yüz milyon izlenmiş şarkıların ilk bir haftasının bana analitik raporlarını açıklasınlar. Youtube'da şarkıyı yayınlayan kanalın ve şirketin sadece kendi görebildiği bir analitik raporu var. Varsa öyle bir delikanlı çıksın açıklasın ona göre konuşalım." demişti.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >