Reyting oyunları! Gelinlerin kavgası Fatih Ürek'i çıldırttı

Fatih Ürek
Fatih Ürek

Kanal D'nin beğeniyle takip edilen gündüz kuşağı programı Gelinim Mutfakta, yaz sezonunda da yayınlanmaya devam ediyor. Program, gelin ve kayınvalidelerini birbirleriyle yarıştırıyor.

Kanal D’nin sunuculuğunu Fatih Ürek’in yaptığı, beğeni ile izlenen yarışma programı Gelinim Mutfakta’nın son yayınlanan bölümüne, Fatih Ürek'in, Sevgül Hanımın verdiği puanlardan sonra çıkan tartışmayı sert bir şekilde bitirmesi damgasını vurdu.

Gelininin tabağına 5 puan verdi, ortalık karıştı

Sevgül Hanım ve Fatih Ürek
Sevgül Hanım ve Fatih Ürek

Kayınvalide Sevgül Hanımın, puanlamasında 5 puan verdiği tatlının gelini Cansu'ya ait olması büyük bir tartışmanın ortaya çıkmasına sebep oldu. Yarışmacılardan Nurten Hanım ve Özlem Hanım, bu duruma sert tepki gösterdi.

Cansu Hanım, açıklamasında, kayınvalidesinin estetik görünen tabağa 5 vereceğini bildiğini söyledi. Bu açıklamayı bir tüyo olarak algılayan yarışmacılar, tartışmanın tansiyonunu giderek arttırdı.

Programdaki "Gelinimin tabağını bulayım, ona 5, diğerlerine 1 vereceğim!" söyleminin arkasına sığınan Sevgül Hanım, büyük eleştiriler almaya başladı.

Gerginliğin artması sunucu Fatih Ürek'i sinirlendirdi. Ürek, "Sevgül Hanım buldum ve verdim diyor! Artık tartışması yok! Bitti!" diyerek sert bir şekilde tartışmayı sonlandırdı.

İşte o anlar


Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >